Netflix objavio novi trailer za „That ’90s Show“, već se smejemo!

    06.06.2024.
    RECOMMENDED

    Lea Forman se vraća u Point Place da provede još jedno leto sa svojim prijateljima, bakom i dekom. Netflix je zvanično objavio i novi trejler za drugi deo serije That ’90s Show.

    Snapinsta.app 325890734 157930826647614 4064217847997181451 n 1080

    Netflix – Vreme se menja, tinejdžeri ne

    Radnja kaže, godina je 1996. i Lea Forman se vraća u Point Place i doživljava još jedno leto puno zabave sa svojim prijateljima, bakom i dekom, Kiti i Redom. Lea i njen momak Džej uzbuđeni su što su ponovo zajedno posle devet meseci veze na daljinu. Ali, ona je nervozna jer Džej još uvek ne zna da je zamalo poljubila Nejta. Nejt je zabrinut jer ni njegova devojka Niki ne zna za poljubac koji je skoro mogao da se dogodi. Koliko dugo mogu da čuvaju ovu tajnu? Ispostavlja se, ne dugo. A kada istina konačno izađe na videlo, njihove prvobitne veze su ugrožene, prijateljstva su na kocki i leto je na ivici da se završi pre nego što je i počelo.

    Kako kažu sa Netflix plakata za seriju, vreme se menja, ali tinejdžeri ne.

    netflix

    U glumačku ekipu se vraćaju Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp, Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Acee Donovan, Reyn Doi, Sam Morelos and Andrea Anders, while Don Stark, Laura Prepon i Tommy Chong. Svi oni će ponoviti svoje uloge iz prvog dela serije. U gostujućim ulogama u novoj Netflix seriji su i Will Forte, Seth Green, Lisa Loeb, Carmen Electra, Wayne Knight, Kevin Smith, Tommy Chong, Jason Mewes, Matt Rife i Kadeem Hardison.

    Lično, jedva čekamo niz duhovitih situacija sa poznatim imenima, ulogama, manirima i filterima koje ova serija donosi svojim povratkom. Mnogo smeha i zabavnih situacija ičekuje nas u nastavku ove serije, a pored trailera to već možete da osetite na družtvenim mrežama i oficialnom Instagram nalogu serije.

    Pogledajte trejler i vratite se kroz vreme već u prvih nekoliko minuta gledanja. Drugi deo serije premijerno će biti prikazan 27. juna, dok treći deo premijerno počinje 24. oktobra. Takođe, pogledajte šta nas to još očekuje na streaming platformama ovog meseca.

    Foto: Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: