Bad blood: U Čikagu se otvara bar sa temom raskida i Taylor Swift

23.01.2023.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/01/bar_cover.gif

Želela to ili ne, Taylor Swift postala je Kraljica Raskida (iako joj poslednjih dana Miley Cyrus ozbiljno preti oduzimanjem titule). Njene pesme himne su završetka svake veze i zahvalne smo joj na tome. Februar se bliži, a alaram se polako pali: spremamo se iole uspešno izbegavanje cringe starter pack-ova koje ovaj mesec samo zbog tog jednog Dana zaljubljenih nosi. Dosadile su vam pizze u obliku srca, milkšejkovi sa dve cevčice i šolje sa likovima zaljubljenih? Želite da uživate u raskidu na miru jer je to jedna od boljih životnih odluka koje ste doneli. Taylor će vam u tome još jednom pomoći!Cheers to that!

Ali ovoga puta i bukvalno jer se ovih dana u Čikagu otvara pop-up bar nazvan po njenom čuvenom hitu Bad Blood koji će ceo biti posvećen fenomenu raskida.

Ovaj „heartbreak“ bar biće otvoren od kraja januara i tokom celog februara u Electric Gardenu u Čikagu. Ulaz se plaća 22 dolara i za tu cenu dobićete koktel dobrodošlice, čitanje tarota i zagarantovan provod u, kako organizatori kažu „anti-valantine“ atmosferi. 

„Bez obzira da li želite da pevate o svom bivšem dečku, onima sa kojima nikad niste bili, onima za koje ne želite da čujete, ili onima koji još uvek čuvaju vaš šal, ovo je savršeno mesto za vas“, navodi se u najavi eventa. 

Možda je Čikago daleko, ali ovaj bar može poslužiti kao super ideja za vašu novu tematsku žurku sa drugaricama, jer raskid je nešto što stvarno treba slaviti!

Saznaj više:
Povezani članci: