Paris Hilton i Sky Ferreira zajedno u horor filmu ‘Alone At Night’

  31.10.2022.
  RECOMMENDED

  Posle sedamnaest godina (da, toliko je prošlo od famoznog pojavljivanja Paris Hilton u hororu House of Wax), naša omiljena plavuša ili genijalka naći će se ponovo na velikim ekranima i to opet u jednom zastrašujućem set up-u. U njenom društvu, kao koleginice na glumačkoj postavi naći će se još neke naše miljenice među kojima su i Ashley Benson, Pamela Anderson, model Winnie Harlow i Sky Ferreira (koju smo poslednji put gledali u filmu Baby Driver). Naziv filma zvuči poprilično kliše za jedan erotski horor kakavim se ovaj film predstavlja, ali šta se krije u njegovom mraku? 

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/1667228794617111.png

  „Sa ovim filmom želeo sam da napravim film u koji bih se i sam ušunjao kao tinejdžer. Oštar, sirov, seksi triler sa ubitačnom muzikom“, rekao je režiser Jimmy Giannopoulous. „Igrajući na kartu nostalgije, zaista smo napravili zastrašujuće zabavan film. Iako su teme izolacije i opsesije stare koliko i vreme, kultura uvek rađa nove načine da se manifestuju. Možete se izolovati, ali ne možete sakriti,“ rekao je on. 

  Kao što sam trejler prikazuje, glavna radnja prati Vicky, koju igra Benson, devojku koja traži duhovni beg nakon turbulentnog završetka veze i naizgled ga nalazi u  kabini u kojoj radi kao cam-girl na sajtu koji to prenosi uživo. Veb lokacija za striming se naziva 18 & Over. Međutim, dalje otkrivamo da je na slobodi maskirani ubica sa pajserom u ruci. Jedne noći, kada nestane struje, vidimo da ju je pronašao. A sada zamislite da je ovaj put Paris ubica. Voleli bismo to da vidimo, ali za razreženje drame moraćemo da sačekamo premijeru filma, koja je zakazana za drugu polovinu januara naredne godine. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: