Trejler dugoočekivanog rimejka serije “Tračara” je tu!

  10.06.2021.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/gossipcover.jpg

  Da se “Tračara” vraća na male ekrane samo sa novom ekipom, osavremenjenom pričom i novim zapletima, znamo već neko vreme i isto toliko jedva čekamo da se pojave neke nove naznake napretka projekta. Konačno i jeste, i imamo mnogo veći i značajniji uvid u ono što se prethodnih meseci događalo ispred kamere, jer novi zvanični trejler donosi malo ozbiljniji pogled na novu elitu sa Menhetna. 

  Pored toga što ekipa izgleda kao prilično skladna između sebe, i sa dobrom glumačkom hemijom, i apsolutno je savremena u pogledu inkluzivnosti, moramo priznati da je soundtrack ono što nas je najviše oduševilo, jer je sve što vidimo u trejleru u savršenom skladu sa pesmom Franka Oceana “Super Rich Kids“. Nekoliko snimaka iz nove serije “Tračara” dokazuje da drame neće faliti. Trejler prikazuje da će zaplet biti klasična priča sa možda malo nepredvidljivijim raspletima: nova devojka se doseljava u grad i postaje deo popularne ekipe, samo da bi brzo otkrili da ona možda uopšte nije tako naivna kao što se predstavlja i da donosi mnogo više opasnosti i misterije nego što bi se to ikada činilo.  

  S druge strane, pored nove devojke o kojoj se ne zna mnogo, postoji i stalna pretnja od Tračare, od koje konstantno strepe svi, a koja je u savremenom svetu dobila novi život i oblik u formi Instagram profila. Snimci za žurki koje mnogi žele da zaborave, tajna muvanja i poljupci, prevare, ogovaranja, sve je to poskladišteno ovde, i kako nam se čini preko trejlera rimejk će zaintrigirati i najvernije fanove originalne serije. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: