Želimo karte za prvi „Mean Girls experience“

  23.01.2023.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/01/meangirls_cover.jpg

  Godine prolaze, „Mean Girls“ kult ne jenjava. Sredom nosimo roze, pratimo feministička pravila ustanovljena još 2004. godine kada je film imao svoju premijeru i slavimo 3. oktobar kao praznik. Upravo je najavljeno još jedno sveobuhvatno Mean Girls iskustvo koje će obradovati sve fanove!

  Da li ste ikada želeli da probate čuvene Reginine Kalteen barove i ostale specijalitete iz filma? To sada možete i učiniti (barem ako ste u Londonu). Restoran The Refinery City Point ovog februara ugostiće sve koji budu želeli da okuse kultne scene kroz prilagođeni meni napravljen specijalno za tu priliku. Dok ispijate koktele takođe napravljene prema recepturama iz filma, možete uživati i u „Mean Girls“ projekciji.

  Ovaj događaj zakazan je za dva seta datuma: 11. i 12. i 18. i 19. februar. Ne očajavate ako ove godine nemate sa kim da podelite Valentine’s, jer uvek možete proslaviti Galentine’s – praznik ženskih prijateljstava – a verovatno nema zabavnijeg načina da provedete taj dan od ovog. 

  Cena Mean Girls iskustva iznosi 85 evra, a karte su dostupne za poručivanje ovde. Maštamo da zatrubimo ispred kuće naših najboljih prijateljica i doviknemo: Get in loser, idemo u London! Verovatnije je da ćemo podeliti tortu na kauču i uživati u našoj verziji ovog iskustva iz Beograda. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: