Beyoncé lansira svoj novi parfem u novembru

    10.08.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Cover_Wide_bey.jpg

    Od kada je prvi put zakoračila u industriju parfema 2010. godine, kada je lansirala svoj prvi parfem Heat, Beyoncé nam je donela niz mirisnih varijacija povezanih sa temperaturom, kao što su Heat Rush, Midnight Heat i Shimmering Heat. Međutim, prošlog meseca je objavljeno da će mega zvezda lansirati potpuno novi parfem za koji već postoji lista čekanja na Beyonce.com. Isporuka bi trebalo da počne u novembru ove godine.

    Čini se da pevačica i njen tim dobro čuvaju ovu tajnu, s obzirom da je sve oko lansiranja veoma tajnovito. I dalje ne znamo ime parfema, za sada na oficijelnim stranicama piše samo Eau De Parfum. Možemo videti oblik boce, ali samo kao iscrtanu senku.

    Dok čekamo da saznamo ime i dizajn boce, ono što znamo je da je novi parfem kreiran u Francuskoj, dizajniran od strane same Beyoncé, i da će biti neka vrsta ,,posebnog poklona uz kupovinu“ (dok traju zalihe). Profil mirisa takođe je otkriven. Gornje note uključuju klementinu, med, apsolut ruže i jasmin, a osnova je namibijska mira i zlatni amber.

    Fanovi su već pokazali spremnost da potroše 160 dolara na misteriozni parfem pre nego što tačno saznaju šta je u pitanju, jer se preorder rasprodao za 20 minuta.

    Imajući u vidu da je Heat bio najuspešniji i najprofitabilniji parfem poznate ličnosti svih vremena, generišući 400 miliona dolara prodaje od 2010. do 2013. godine, možda ste ipak u iskušenju da se prijavite na listu čekanja i stalno osvežavate stranicu za preorder.

    Sva prodaja je ekskluzivna na Beyoncé veb stranici  i trenutno dostupna samo u SAD-u i Kanadi.

    Saznaj više:
    Povezani članci: