Conscious Luxury: Stella McCartney je novi igrač u beauty svetu

    30.08.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/stella_cover.jpg

    Još od kada je lansirala modnu liniju sa svojim imenom, Stella McCartney je sinonim za osvešćenu modu i ekološki pristup. njena posvećenost luksuznim komadima koji se na prave na štetu naše planete napravilo je od nje neku vrstu ikone, a ne čudi nas što je sada svoju pažnju okrenula i ka beauty areni. Kozmetički brend Stella koji se lansira u septembru nastavlja njenu borbu za etiku pa je cela linija, očekivano, veganska i cruelty-free te proizvedena po principima odgvorne proizvodnje. Sve to bez kompromisa po pitanju učinkovitosti.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/1661858575950733.png

    “Odrastajući u Škotskoj, naučila sam da mirišem prirodu, da je osluškujem, učim od nje i, najvažnije od svega, da je poštujem. Verujem da priroda ima sve što nam treba i da ako smo toga svesni i to prihvatimo, ona može da nahrani i naše telo i našu dušu,“ objašnjava McCartney u zavničnom obaveštenju za medije. „Sada želim da stvorim porodicu i zajednicu koja želi osvešćenu alternativu kozmetici.“ Drugim rečima, spremite se za prvi cottagecore beauty brend. 

    Stella kolekcija lansira se sa tri proizvoda koji su dizajnirani da ispune sve osnovne potrebe kože. Tu su The Reset Cleanser koji funkcioniše kao dva-u-jedan uljani čistač. The Alter-Care Serum ujednačava ton kože, vraća joj elastičnost i sjaj zahvaljujući prirodnoj alternativi retinolu. Za kraj The Restore Cream dubinski hrani kožu i hidrira je. Sva tri proizvoda mirišu na note razvijene u saadnji sa legendarnim parfimerom Francisom Kurkdjianom, a inspirisane su škotskim zelenilom.

    Svi proizvodi biće pušteni u prodaju početkom septembra na zvaničnom sajtu stellamccartneybeauty.com

    Saznaj više:
    Povezani članci: