Ova reklama sa Jennifer Coolidge će vam popraviti dan

  10.02.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/Cover_vestsreda.jpg

  Ako ste pogledali makar jedan intervju sa Jennifer Coolidge onda vam je jasno koliko topline i humora ova žena ima u sebi i da ono što vidite nije gluma. Njen govor na Zlatnom Globusu je postao viralan upravo zbog te iskrenosti koja svetu hronično nedostaje. Jennifer više nije lice sa holivudske B liste i svi je žele u reklamama, filmovima i serijama što znači da ćemo je gledati sve više na malim i velikim ekranima što nas posebno raduje.

  Sigurno znate da se Amerika priprema za najveći showbiz sportski spektakl Super Bowl. Rihanna će nastupati u poluvremenu nakon dugogodišnje muzičke pauze, a brendovi polako objavljuju svoje reklame koje će se vrteti u ovim najskupljim tv minutima na svetu.

  Jedna od reklama jeste ona o kojoj govorimo i to za beauty brend Elf, a juče je objavljen teaser u trajanju od 45 sekundi i glavna zvezda je Jennifer Coolidge. U teaseru Jennifer stavlja hijaluronski serum i zeza se da izgleda kao beba delfin. Nama je i ovih 45 sekundi bilo dovoljno da nam razvuče osmeh na lice.

  Saznaj više:
  Povezani članci: