Prada lansira liniju šminke i preparata za negu kože

    29.07.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/670x830-13.png

    Svet luksuzne kozmetike i šminke sve više i više raste, a sada dolazi i pojačanje. Prada po prvi put ulazi u novi beauty svet i od 1. avgusta lansira nove kategorije proizvoda: šminku i preparate za negu kože. Globalni kreativni makeup artist brenda je Lynsey Alexander, dok je e-makeup artist Inès Alpha. Oni su blisko sarađivali sa brendom na razvoju linije tokom poslednje tri godine.

    ,,Šta lepota znači danas? Ovo pitanje je bilo u osnovi našeg rada s L’Orealom,“ izjavili su Miuccia Prada i Raf Simons, kreativni direktori Prade, u vezi s licenciranim parnerstvom sa kućom L’Oréal Luxe. Već su imali uspeha sa lansiranjem parfema, pa se proširivanje na nove kategorije proizvoda smatra očiglednim sledećim korakom.

    ,,Značajni rezultati koje je istraživanje postiglo u ovoj oblasti omogućili su nam da radimo na stvarnim i efikasnim proizvodima“, rekli su.

    Iako mnogi detalji o asortimanu još nisu otkriveni, linija šminke će uključivati šest paleta senki sa po četiri boje i soft filter tečni puder u 33 nijanse, razvijen uz pomoć veštačke inteligencije. Takođe, cene proizvoda će se kretati od 45 evra za ruž za usne do 360 evra za kremu za lice. Paleta senki će koštati 80 evra.

    Saznaj više:
    Povezani članci: