The Eye Patches – upoznajte najbolju negu za područje oko očiju na svetu

    24.08.2023.
    RECOMMENDED
    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Cover_Wide_podocnjaci.gif
    Revolucionarni gel sa skincare tehnologijom koja je proglašena najboljom na svetu, stigao je u LAB

    Nije novost da je Augustinus Bader proglašen najboljim skincare-om na svetu, a sada su, iz laboratorije doktora i profesora Augustinusa Badera, u LAB stigli The Eye Patches, nega za područje oko očiju nakon koje ništa više neće biti isto.

    The Eye Patches prvenstveno sadrže revitalizirajući hidrogel koji hidrira, posvetljuje i zaglađuje područje oko očiju. Smanjuje vidljivost svih onih nedostataka koji nastaju zbog spoljašnjih agresora – tamnih krugova, otečenosti, te finih linija i bora. Sve to omogućava poznata patentirana Augustinus Bader TFC8 tehnologija.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Copy20of205-4-23-Augustinus20Bader_Shot_2_0255-1-scaled.jpg

     Radi se o otkriću doktora i profesora Badera koje je rezultiralo tehnologijom koja potiče samoobnavljanje stanica, na kojoj se baziraju svi Augustinus Bader proizvodi. Sadrži prirodne aminokiseline, vitamine i sintetizovane molekule koji su baza za kreiranje svakog proizvoda zahvaljujući kojoj se osnažuju formule koje rešavaju brojne nesavršenosti na koži – bore, hiperpigmentaciju, crvenilo, strije, celulit.

    Formule Augustinusa Badera pogodne su za sve tipove kože, veganske su, bez GMO-a, glutena, iritanata, sintetičkih mirisa, parabena, sulfata, silikona, talka, parafina, mineralnog ulja i teških metala. TFC8 formula u novom proizvodu The Eye Patches sigurna je i nežna prema osetljivoj koži oko očiju i posebno usmeerena na posvetljivanje, zaglađivanje i obnavljanje dela lica koje prvo primećujemo.

    Područje oko očiju najtanji je deo kože na licu zbog čega je posebno podložno oštećenjima, vidljivim linijama, borama i promenama u boji kože. The Eye Patches lagane su i osvežavajuće teksture koja će doprineti svim nepravilnostima i prolepšati vaš pogled.

    Razlog tome je niz ključnih sastojaka među kojima su niacinamid koji posvetljuje i smanjuje tanke linije, alantoin koji smanjuje crvenilo i povećava sjaj kože, hijaluronska kiselina koja hidratizira, ali i podržava obnovu kože te fermentirani polisaharid koji duboko hidratizira i vraća koži njenu punoću.

     Brenda Augustinus Bader svoju tehnologiju bazira na testiranjima, a testiranja proizvoda The Eye Patches pokazala su kako The Eye Patches smanjuju tamne krugove za 42 posto, posvetljuju područje oko očiju za čak 95 posto te smanjuju otečenost na tom delu lica za 25 posto.

    Aplicirajte ih na čistu i suvu kožu tako da ih smestite na područje ispod očiju. Rezultati vidljivi već nakon dvadeset minuta korištenja kada možete nastaviti sa svojom skincare rutinom ili spremanjem za izlazak.

    The Eye Patches dostupni su u LAB-u Zagreb i Beogradu te na www.the-lab.hr!




     

    Saznaj više:
    Povezani članci: