Kanye West prodaje ranč gde je nastao album “Jesus is king” – može biti vaš za (samo) 11 miliona dolara

    13.10.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/10/kanye_cover.jpg

    Prostrano imanje Kanye Westa, posle samo dve godine od kupovine, stavljeno je na prodaju. On ga je kupio za 14 miliona dolara, a tamo je živeo dok je snimao 9. album – “Jesus is king”. Sada ga prodaje za 11 miliona dolara.

    Imanje se prostire na 4.000 hektara, nalazi se u blizini malog grada Kodi, a sadrži dva jezera, restoran, ogroman prostor za konje, plus magičan pogled na Absaroka planine. Kanye je čak planirao da na tu izgradi i pravi amfiteatar. Zvuči kao grad za sebe. Bonus: nacionalni park Yellowstone nalazi se u blizini. Spot za pesmu Follow God snimljen je upravo tamo, pa možete videti sve malo detaljnije.

    Poznati reper je ovaj prostor prevashodno koristio za kreativno punjenje a mnogobrojne kolaboracije, uključujući one u kojima su učestvovali Justin Bieber i Dave Chappelle dogodile su se baš tamo. Ne znaju se razlozi iz kojih je Kanye nekretninu stavio na tržište, mada kruže pretpostavke da je to ima veze sa razvodom. Imanje je suštinski nepromenjeno u odnosu na originalan izgled, ali je na sreću potencijalnih kupaca cena (neočekivano) pala.

    Saznaj više:
    Povezani članci: