Pažljivo odabrane recepture „Nature’s Promise“ proizvoda

    26.01.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/01/nature_promise_cover.jpg

    Početak godine je uvek prilika za novu dobru odluku ili naviku koja će postati deo naše svakodnevice. Važno je da u moru nekih kvalitetnih saveta koje dobijamo, prepoznamo baš one zahvaljujući kojima ćemo se osećati bolje i zahvaljujući kojima će naš život postati kvalitetniji.

    Odluka o zdravijoj ishrani i odabiru namirnica kvalitetnog nutritivnog sastava sigurno su na listi prioriteta i teme koje bismo svi trebali zajedno da usvojimo. Ukoliko u tome priroda može da nam bude saveznik, a proizvode pažljivo biranih receptura možemo pronaći baš u lokalnom supermarketu, utoliko je ova odluka lakša, a njena realizacija ipak samo na nama samima.

    Na policama Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnica od prošle godine možemo pronaći „Nature’s Promise“ proizvode koji sadrže ono najbolje što nam pruža priroda, pokazujući da za prave odluke uvek postoji rešenje koje je „na dohvat ruke“.

    Bogatu paletu „Nature’s Promise“ proizvoda odlikuje proverena receptura pažljivo biranih sastojaka, koji ne sadrže veštačke boje i arome i strogo definisane aditive i konzervanse. Pružajući širok izbor asortimana, od različitih vrsta keksa, testenina, brašna, jaja, pahuljica, hleba, pa sve do svežeg mesa i proizvoda od piletine, „Nature’s Promise“ nastoji i da odgovori na različite potrebe ljudi, a da se uz to istakne po svom ukusu.

    Uzveši u obzir da su nutritivne potrebe svakog organizma specifične, „Nature’s Promise“ nudi četiri linije proizvoda, formirane baš tako da svaka obuhvati grupu proizvoda koji zadovoljavaju određene potrebe u ishrani pojedinaca.

    Na prvom mestu su Nature’s Promise Bio proizvodi koji predstavljaju namirnice organske proizvodnje i kontrolisanog kvaliteta.

    Namirnice iz linije Nature’s Promise Free From olakšaće izbor onima koji nisu tolerantni na gluten i laktozu, a ujedno im i proširiti asortiman jela koja mogu pripremati.

    Nature’s Promise Veggie su proizvodi na bazi povrća i soje pogodni za ishranu vegetarijanaca, a često i vegana. Pored toga što pomažu u odlučivanju prilikom kupovine, ove namirnice olakšavaju i spremanje različitih đakonija za sve one koji praktikuju jedan od ovih vidova ishrane.

    Kako su nam u svakodnevnoj ishrani važni i proizvodi sa smanjenom količinom soli, bez masti ili sa visokim sadržajem proteina, baš takve možemo pronaći u Healthy Life liniji Nature’s Promise proizvoda.

    Svaka od ovih grupa proizvoda specifična je po svojim karakteristikama i asortimanu namirnica, ali ono što je zajedničko je cilj koji teži da odgovori na različite potrebe svakog od nas, a ujedno i označi početak zdravijih životnih navika. Zato, već sada isprobajte dimljeni tofu sir, tofu sa mirođijom, kašu sa čia semenom i borovnicom, pirinčane galete sa semenom lana i suncokreta, limunadu, citrus miks, heljdinu kašu sa čokoladom bez glutena, bezglutenske čajne kolutiće sa heljdom i još mnogo proizvoda koje nudi „Nature’s Promise“ linija.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/01/1611054749560454-15.png

    Saznaj više:
    Povezani članci: