Debi film brenda North Face u fokus stavlja priču Amire Patel i žensko zajedništvo

    01.04.2024.
    RECOMMENDED

    Pripadnost (Belonging) debi film brenda North Face slavi istraživanje i sestrinstvo, stavljajući u fokus Amiru Patel i planinarenje na Himalajima. Za Amiru Patel, istraživanje prirode bilo je način da se poveže sa sobom i pronađe pripadnost. Svoju ljubavnu aferu sa prirodom počela je penjući najviši vrh Engleske. Kako je napredovala ka sve zahtevnijim ekspedicijama, susretala je sve više ženskih planinarki i vodiča, sa kojima je počela da gradi bliske, značajne odnose.

    Sve to ju je navelo da osnuje The Wanderlust Women, planinarsku i avanturističku zajednicu za muslimanske žene. Ova zajednica normalizuje avanture muslimanskih žena i gradi samopouzdanje na otvorenom.

    patel i north face

    Planinarenje tako pružilo ovim ženama mogućnost da razvijaju fizičku snagu, samopouzdanje i mentalnu izdržljivost, omogućilo im je da se povežu sa prirodom na dubljem nivou, što je imalo pozitivan uticaj na mentalno zdravlje. Svaka sledeća planinarska ekspedicija bila je nova prilika za izazov i lični rast i podsticalo je ove žene da prevazilaze svoje granice, uče nove veštine i razvijaju strategije za rešavanje problema.

    Planinarenje je apsolutno podstaklo osećaj zajedništva i podrške među planinarkama. Formirale su jake veze, zasnovane na strasti za avanturom i prirodom, povezale se sa prirodom, porasle kao osobe, izgradile čvrstu zajednicu. 

    Patel i North Face

    Inspirisan Patelinom pričom, brend North Face dovodi Patel i grupu ženskih istraživača na jednu od najahtevnijih staza na svetu, do baze Anapurne u Himalajima. Sa podrškom i samopouzdanjem, Patel i njen tim su osvojili vrh i doživeli nezaboravno putovanje na kojem su one porasle lično, ali i cela energija sestrinstva.

    Pogledajte North Face debi film Pripadnost, u nastavku:

    Fotografije: Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: