Obeležite kalendare! Dan otvorenih vrata u Dekoll Clinic je 15. septembra

13.09.2023.
RECOMMENDED

Dekoll Clinic organizuje jedinstven događaj 15. septembra u obliku Dana otvorenih vrata, predstavljajući gostima najnovije svetske dermatološke, anti aging i beauty trendove.

Uz stručno vođstvo osoblja Dekoll Clinic posetioci će imati priliku da se upoznaju sa Dekoll preparatima  koji odgovaraju zahtevu svakog tipa kože – od problematične do zdrave. Istovremeno će moći da isprobaju neke od najnovijih, revolucionarnih dermatokozmetoloških tretmana koji se nude u klinici.

69076e0b7aed741dfe29b9304f088d07 medium

Tada će moći i da isprobaju neke od mini tretmana lica ekskluzivnom dermatološkom kozmetikom koje izvodi stručno osposobljeno osoblje Dekoll Clinic. 

Osim mini tretmana lica, tokom kratke prezentacije gosti će se upoznati sa dobrobitima i funkcijama jedinog lasera u Srbiji Stellar M22 od Lumenis-a, gde će istovremeno imati priliku da ga testiraju.

Pored specijalističkih dermatoloških pregleda tokom Dana otvorenih vrata, Dekoll Clinic predstavlja i Candela Gentle Max Pro laser, zlatni standard u svetu oblasti epilacije i druge aparate kao što su Venus Legacy, Exillis Elite i Acoustic Wave

Ipak, highlight Dana otvorenih vrata u Dekoll Clinic jesu besplatne konsultacije sa iskusnim lekarima kao što su dr Nick Milojević, dr Vanja Banićević i dr Milena Stojanović o anti aging medicini.

BURO. TIP: Iskoristite mogućnost da ostvarite popust od 10% na odabrani tretman ili Dekoll preparat isključivo dok traje Dan otvorenih vrata u Dekoll Clinic, 15. septembra od 17h do 20h

Saznaj više:
Povezani članci: