Tri nova parfema brenda Harryja Stylesa, Pleasing, od danas u prodaji

    13.11.2023.
    RECOMMENDED

    Pleasing, beauty brend Harryja Stylesa, koji u svom asortimanu ima i odeću, nedavno je svom asortimanu dodao i tri nova mirisa, koja od danas možete da kupite u The Corner Shopu u Selfrigesu u Londonu.  

    Kolekciju parfema osmislio je čuveni parfimer Jerôme Épinette, poznat po saradnji sa brendovima Byredo i Victoria Beckham, a u saradnji sa kućom za parfeme Robertet. Pored novih mirisa, u Selfridgesu, brend Pleasing prodavaće i odeću, modne dodatke i proizvode za negu noktiju pored svojih novih mirisa. 

    Asortiman će uskoro biti dostupan na internetu, u prodavnici Dover Street Market u Parizu i u Pleasing prodavnicama na privremenim lokacijama u Njujorku i Los Anđelesu. Trajna prisutnost u četiri prodavnice Selfridgesa širom Velike Britanije očekuje se brzo. 

    Svesno smo se trudili da se udaljimo od prekomerno kompleksnih mirisa koje viđamo na tržištu. Naši mirisi slave sve domete jednostavnosti, izjavio je izvršni direktor Shaun Kearney, dodavši da bi Harryjevi parfemi Closeness, Rivulets i Bright, Hot uskoro mogli da donesu visok procenat prihoda brendu Pleasing, dok su danas to mahom lakovi za nokte.  

    Nove parfeme pratiće jedinstvena marketinška kampanja, kao i prodajne aktivacije,a ono što će razočarati mnoge pevačeve fanove jeste to da se on lično neće pojaviti na slikama kampanje. 

    Fotografije @harrystyles

    Saznaj više:
    Povezani članci: