SKIMS se seli u Hollywood

    14.02.2024.
    RECOMMENDED

    SKIMS, kompanija Kim Kardashian traži veži prostor, a po njega je otišla u Holivud, i to u zgradu od sedam spratova, koju je nekad zauzimala kompanija WeWork (prenosi WWD).  

    Visoka staklena konstrukcija nalazi se na adresi 1601 Vine Street i udaljena je samo jedan blok od Hollywood Boulevarda. Skims kompanija u Holivudu ima dobru infrastrukturu, u blizini se nalazi prodavnica prehrambenih prozivoda Trader Joe’s i teretana Equinox preko puta ulice. 

    Otkako je osnovana 2019. godine, Skims je u Los Anđelesu poslovala iz obližnjeg medijskog centra u Culver Cityju, gde Apple gradi kampus, a gde je smešten i Sony Pictures Studios. Međutim, brend Kim Kardashian je u Los Anđelesu za oblikovanje tela je tako brzo eksplodirao da je proširenje na 116.000 kvadratnih stopa prostora bilo neophodno, prema izvorima.  

    Nekretnina u kojoj se sada nalazi Skims, bila je prazna od oktobra 2022. godine, kada je WeWork, koji je imao zakup na toj nekretnini do septembra 2030. godine, otkrio da odlazi odatle – kompanija koja je nekada vredela 50 milijardi dolara, podnela je zahtev za zaštitu od bankrotstva prema poglavlju 11. 

    Zgrada, koju je osnovao J.H. Snyder 2017. godine, predstavlja modernu strukturu od stakla i čelika koja je LEED sertifikovana, ima sve moderne pogodnosti i podzemne parkinge. Na prizemlju se nalazi filijala City National Banka. 

    Skims je najavio da planira da otvori više prodavnica u Los Anđelesu i Njujorku kasnije ove godine. Kompanija je proširila asortiman svojih proizvoda od oblikovanja tela – od donjeg rublja, odeće za opuštanje, kupaćih kostima i spavaćica do muških odevnih. Predmeta, koje je predstavila prošle godine.

    Trenutna vrednost kompanije Skims iznosi 4 milijarde dolara. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: