SKIMS praznična kampanja nikad nežnija

    It’s Family Time!
    11.11.2023.
    RECOMMENDED

    Nakon prošlogodišnje praznične kampanje sa Snoop Doggom i njegovom porodicom, SKIMS i ove sezone nastavlja u istom raspoloženju. Ovog puta ispred kamera poznatog fotografa Thea Wennera našla se poriodica NFL zvezde, kvoterbeka Kansas City Chiefs-a Patricka Mahomesa. 

    – Ovo nam je prva kampanja koju radimo kao porodica i sjajno je što je to baš za SKIMS. Zalažem se za udobnost i setovi odeće koje nosimo, definitivno će biti moj izbor tokom cele sezone, izjavio je Patrick koji se fotografisao sa suprugomn Brittany i dvoje dece, slaveći porodično zajedništvo i prazničnu zabavu, u okruženju velikih crvenih plišanih medveda i king – size poklona.  

    The Mahomes su nosili SKIMS Holiday komade iz kolekcija – Cozy, Unisex Fleece i Logo Plush Pointelle, koji su već od juče dostupni na skims.com.  

    Brittany i Patrick su zajedno još od srednje škole, a venčali su se prošle godine. Imaju dvogodišnju ćerku Sterling i 11-mesečnog sina Patricka, poznatog kao Bronze.  

    Na sajtu SKIMS-a od skoro možete da šopingujete kolekciju koju je brend KIm Kardashian uradio sa kompanijom Swarovski, i mušku kolekciju SKIMS Mens

    Saznaj više:
    Povezani članci: