It’s a Match: Zašto su SKIMS i SWAROVSKI savršen par 

    03.11.2023.
    RECOMMENDED

    Kim Kardashian nam poslednjih dana iskače iz frižidera, ali svi razlozi za njenu zastupljenost u medijima su zapravo super: samo što je lansirala mušku liniju SKIMS (Mens), najavila brushalter sa bradavicama i saradnju sa NBA ligom, pojavila se u prazničoj Mark Jacobs kampanji. Taman kad smo pomislili da ćemo malo da odmorimo od njenih poslovnih poduhvata, obavestila nas je o nikad jačoj saradnji – SKIMS i Swarovski.  

    Iako je ranije sarađivala sa brendom Fendi, ova saradnja čini se nekako prirodnijom – SKIMS donji veš, uske haljine i bodiji optočeni kristalima? We love it!

    Nova kolaboracija najavljena je juče na instagram profilima oba brenda, kao i u zvaničnim saopštenjima obe kuće, a asortiman rublja, nakit, bodi suknje i haljine inspirisane Swarovskovom linijom nakita Millenia, zajedno sa odgovarajućim ogrlicama i narukvicama, naći će se u prodaji 7. novembra – taman da ne razmišljate o tome šta ćete oblačiti za vreme novogodišnjih žurki.

    Ovo je bio san otkako sam se pridružila kompaniji Swarovski- da napravim prvu saradnju sa SKIMS-om koja, saradnju koja unapređuje umetnost izražavanja sebe. Naša kolekcija je proslava tela i snažnih, nezavisnih žena koje cene svoju jedinstvenost i život dočekuju sa samopouzdanjem i stilom, izjavila je povodom saradnje Giovana Engelbert, kreativna direktorka brenda Swarovski.  

    Sve komade iz SKIMS x Swarovski linije moći ćete za samo nekoliko dana da kupujete na web stranicama kuća SKIMS i Swarovski.  

    Saznaj više:
    Povezani članci: