Snažne zajedno: Lindex u kampanji za borbu protiv raka dojke

03.10.2023.
RECOMMENDED

Lindex i Triple Jump Group, devetu godinu zaredom, predstavljaju Pink kampanju pod nazivom Snažne zajedno u borbi protiv raka dojke

Njihova Pink kampanja ističe značaj podrške, podizanja svesti o redovnim pregledima, samopregledima i zajedničkoj borbi protiv raka dojke. Rak dojke je jedna od najčešćih bolesti koja pogađa žene širom sveta. Institut za onkologiju i radiologiju Srbije predstavlja ključnu tačku u dijagnostikovanju i lečenju ove bolesti, a Lindex već godinama podržava Institut u ovoj borbi.

Značaj redovnih pregleda i samopregleda

Kroz Pink kampanju, Lindex želi da skrene pažnju na neophodnost redovnih mamografskih pregleda i samopregleda dojki. Rano otkrivanje raka dojke znatno povećava šanse za uspešno lečenje.

Podrška ženama u borbi

Borba protiv raka dojke nije samo fizička, već i emocionalna. Lindex se zalaže za pružanje podrške ženama koje se suočavaju sa ovim izazovom. Svi zajedno možemo pružiti podršku i osnažiti žene da se uspešno izbore.

  • prezivela sam 1
  • i dalje sam ovde
  • dobila sam drugu sansu
/ 3

Donacija Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije

I ove godine, 10% ukupnog prihoda od prodaje Lindex asortimana za žene, u periodu od 2. do 15. oktobra, biće donirano Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Ova donacija ima direktnu svrhu, a to je poboljšanje uslova lečenja na Institutu.

Do sad je Triple Jump, kroz Lindex Pink kampanje, prikupila više od 100.000 evra, što je omogućilo brojna poboljšanja na Institutu, uključujući adaptaciju prostorija na Klinici onkološke hirurgije, nabavku elektrohirurških generatora i druge medicinske opreme.

Saznaj više:
Povezani članci: