Pogledajte TRAILER za novi „Back To Black“ dokumentarac na Netflix-u

  11.01.2024.
  RECOMMENDED

  Dugo se šuškalo o Amy Winehouse i njenoj biografiji na filmu, posebno nakon što je „Amy“ dokumentarac osvojio Oskara 2015. godine. Mnogi su nisu pomakli dalje od faze brainstorminga, ali se pojavio novi kandidat – Studiocanal – koji priprema biografski film o ikoni muzike.

  Od njene najpoznatije pesme do rečenice koja je na kraju obeležila njen život, na čelu sa Sam Taylor-Johnson kao režiserkom, „Back To Black“ će istražiti i doneti na veliko platno život pevačice sve do njene smrti 2011. godine. Produkcijska kuća Lotus Entertainment je 2015. godine postavila Noomi Rapace kao Amy, režiju je trebalo da potpiše Kristen Sheridan, ali taj projekat na kraju nije realizovan. Krajem 2021. još jedan biografski film, „Saving Amy“, započeo je sa realizacijom u studiju Halcion, uprkos prigovorima pevačicinog oca.

  back to black

  Back To Black – Trailer

  Nakon fenomenalnog dokumentarca, nismo sigurni da nam je potreban i film, ali ostaje nam da vidimo kako će Sam Taylor-Johnson obaviti ovaj nimalo lak zadatak. Do tada, uživajte u traileru.

  Foto: YouTube; Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci:

  No results found.