Život kroz kameru urbanog saputnika – Huawei Mate 50 Pro

27.12.2022.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/huawei8_cover.jpg

Užurbanost i mnoštvo interesantnih dešavanja dovode do toga da često jurimo sa mesta na mesto, u pokušaju da iskusimo što više stvari i živimo život punim plućima. U skladu sa željama i raspoloženjem, biramo najrazličitija mesta u gradu za rad, viđanje sa prijateljima ili opuštanje. Svi ti trenuci mogu biti zabeleženi zauvek, uz luksuzni flegšip telefon Huawei Mate 50 Pro koji poseduje jedinstvenu kameru moćnih performansi. A kao veliki plus izdvajamo to što izgleda kao pravi modni detalj, tako da je nesumnjivo da ćete uz njega biti primećeni.

Dan na poslu zabeležen na pravi način

Bilo da se nalazite u kancelariji ili nekom open space prostoru u gradu, uz Huawei Mate 50 Pro ćete biti u toku sa svim dešavanjima, od privatnog do poslovnog segmenta života. Često se desi da je nešto potrebno zabeležiti u tom trenutku, tokom sastanka, baš zbog rokova i zgusnutog rasporeda u toku dana. Uz periskopsku telefoto kameru, čak i sa kraja sale za konferencije možete uhvatiti udaljeni predmet fotografisanja, baš zbog zuma do x200.

A kada izađete sa posla i krenete laganim korakom dalje u dan, uz ovu fenomenalnu opciju ćete moći da fotografišete prelepe delove grada i sa veće udaljenosti. Stare fasade ili zalasci sunca intenzivnih boja će biti baš tu, na vašem dlanu, uz Huawei Mate 50 Pro.

Večernji sati uz najbolju kameru u industriji

Kako je sunce zašlo, kreću pripreme za izlazak u neki klub, restoran ili pak opušteno veče. Često se desi da pre odlaska na piće sa drugaricama razmenimo par fotografija planiranog autfita kao i aksesoara, a baš tu nastupa širokougaona makro kamera Huawei Mate 50 Pro, koja verodostojno predstavlja čak i milimetarske detalje na nakitu ili satu koji želite da ponesete u provod.

Ultra otvor blende na 10 nivoa je tu da svaka fotografija izgleda profesionalno, baš zbog režima kojim možete ručno podesiti i prilagoditi zamućenje i dubinu polja. Na ovaj način će vaš sadržaj za društvene mreže izgledati savršeno, poput fotografija nekih poznatih fashion i lifestyle influensera.

Ono što posebno želimo da istaknemo jeste Super Night režim, uz koji fotografije koje napravite u mračnom okruženju će imati savršen odnos svetlosti i senke. Svideće se svima koji vole brz tempo života i u večernjim satima. Detalji na samoj fotografiji ostaju bogati, boje žive a kontrast na zavidnom nivou. Na ovaj način će prelepe uspomene sa prijateljima ili voljenom osobom ostati realistično sačuvane.

Saznaj više:
Povezani članci: