Transformacija kuhinje? Prepišite trikove sa TikToka

  21.04.2022.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/04/tokkuhinjacover.jpg

  Polako ali sigurno, svi trendovi se sele na TikTok. Ova platforma diktira nove fenomene u dizajnu enterijera, a sada je prebacila fokus na jedan prostor – kuhinju. Ukoliko razmišljate o redizajnu, a ne planirate da potrošite basnaslovnu svotu novca, prepišite ove trikove.

  @thishouse5000 my bonnet is inside out #diyhome #vintagehome ♬ original sound - colin

  Preuređivanje prostora znači procenu troškova unapred i tu već nastaju prvi problemi. Elena Lohse koja stoji iza @thishouse5000 profila deli put renoviranja svog doma u Torontu iz 1935. godine i dopušta svojim pratiocima da zavire u cene, otkrivajući kako da uskladite skupe sa jeftinim komadima. 

  @grillodesigns So it’s Been a journey #diyhomedecor #kitchendecor #apartmenrdecor ♬ House of the Rising Sun - sourwing_anti_cancer

  DIY projekti uzimaju zamah, sa razlogom. Zaista možemo biti sami svoji majstori, sačuvati novac a proizvesti željeni efekat. Ako želite da uski i tamni prostor učinite otvorenijim i svetlijim, neka vam se @grillodesigns nađe na radaru. Ona je u svojoj kuhinji zamenila tamnu radnu ploču svetlijim laminatnim mermerom i prešla na otvorene police – pogledajte kako to sada izgleda. 

  @mygrandparentschair Budget kitchen makeover still going strong #diyhome #budgetkitchenmakeover #budgetrenovation #diyhomeprojects ♬ original sound - Chynna Bryant || KETO MAMA

  Ako ne raspolažete visokim budžetom, ne očajavate – renoviranje kuhinje je itekako izvodljivo. Tamara Smith iza profila @mygrandparentschair pokazuje kako sa zelenom farbom preko starih komoda možete postići efekat novog. I to je tek početak njene čarolije.

  Saznaj više:
  Povezani članci: