Ne možete da prestanete da skrolujete Instagramom? Evo kako da to vreme iskoristite dobro

  17.04.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/igkorisno-cover.gif

  Iskreno da vam priznamo neki od nas su obrisali sa telefona aplikaciju koja vam meri vreme provedeno na telefonu, tako i na svakoj aplikaciji pojedinačno. Jer rezultati su bili…blago je rečeno poražavajući. No, stanje je vandredno, pa smo odlučili da zaista budemo nežni prema sebi i da zažmurimo na ovu lošu naviku i skrolovanje u beskraj. Vreme leti i već mesec dana smo u ovom životnom vakumu, ni na nebu, ni na zemlji. Možda nije loše ipak blago korigovati svoje ponašanje. Znači može Instagram, ali hajde da to vreme usmerimo na koristan sadržaj. Primetili ste da su svi konstatno u live opciji, znamo i nas ume da iznevira, ali s druge strane postoje lajvovi i lajvovi. Odaberite one koji su promišljeni i koji podsećaju na neku vrstu TV programa, znači treba nam nešto što ima uvod, razradu i zaključak. Što je zabavno, korisno i gde se može ponešto i naučiti. Kako ne biste morali da kliknete baš na svaki čija vam notifikacija iskoči, a zatim panično bežite sa liste gledalaca, složili smo vam listu onih kojima treba dati šansu.

  Kiehl’s beauty lekcije

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1587122683885882.jpg

  Na globalnom Kiehl’s Instagram profilu možete na feedu pronaći post sa rasporedom programa za tu nedelju. Na lajvovima se smenjuju njihovi stručni saradnici i beauty blogeri, a tri puta nedeljno možete se uključiti u „Mask & Meditate“ akciju. Radi se o vođenim meditacijama gde se fanovi pozivaju da na lice stave svoju omiljenu masku i vreme dok ona deluje iskoriste kako bi se opustili i prepustili meditaciji. Ako vam je potrebno parče mira, kliknite play.

  Vežbajte uz Oysho

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1587122684224269.jpg

  Oni koji duže vreme prate Oysho na Instagramu mogli su da primete povremena live uključenja sa masovnih treninga pretežno u Španiji. Sada uz poštovanje karatina i preporučene distance, takvi trenizi su misaona imenica, zato su se organizovali drugačije. Live treninzi su sada učestali i svaki dan možete pratiti neki, tu je profesionalna plesačica koja otrkriva vežbe za noge, kao i nekoliko instruktorki joge koje će vam približiti različite vrste te discipline. A za sutra (18.4.) je zakazano nešto sasvim drugačije, naime Insta kanal će preuzeti Jordi Morera pekar ovenčan svetskim nagradama i on će u programu uživo otkriti tajne pripeme hleba. Hej, ako trenirate sa njima svaki dan, možete i bezbrižno da zamesite hleb.

  Stručni čas

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1587122684190442.jpg

  Susan Yara osnivačica beauty portala Mixed Makeup domaćica je svojevrsnog live talk show-a u kome gostuju poznati stručnjaci iz kozmetičke industrije i plastične hirurgije. Svaki od profesionalaca pozvan je da podeli svoje znanje o melazmi, pigmentaciji, aknama, zapušenim porama, sastojcima u proizvodima i hirurškim procedurama. Ne brinite što se niste uključili na vreme, sva prethodna gostovanja su snimljena i možete ih pogledati u obliku IGTV videa.

  Lululemon izazov

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1587122684093626.jpg

  Lululemon na svom Instagramu nudi nedeljne joga treninge i meditaciju, ali za one koji bi nešto više tu je i opcija da se na Strava aplikaciji uključe u „Move & Stay Connected“ program. Da bi se učestvovali dovoljno je da skinete aplikaciju, registrujete se i započnete njihov program. Zapravo radi se o izazovu gde je svaki učesnik pozvan da ostvari određene zadate ciljeve kada je fizička aktivnost u pitanju tokom pet dana nedeljno i da svoje rezultate šeruju sa njima. Program je započeo 13. aprila i trajaće mesec dana. Šta čekate?

  Insta(t) program

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1587122684256211.jpg

  Ako vam ovo nije dovoljno, otkrićemo vam da postoji novi sajt Your Live Guide iza koga stoji digitalna agencija Chloe Digital. Ako ste dovoljno stari da se sećate časopisa TV Novosti, pa ovo je njegova digitalna verzija, na sajtu su izlistani svi zakazani lajvovi i to po temama. Još uvek je u beta fazi, a svi instarameri mogu dodati svoj sadržaj. Kornisici mogu pretražiti šta se nudi po hashtag-u, ili ako nisu sigurni šta im se gleda mogu skrolovati sve dok ne vide nešto što ih zanima. Tu je baš sve od poslovnih tema, preko sporta, do saveta mama blogerki. Zabavite se!

  Saznaj više:
  Povezani članci: