Pretraga

Transformacija kuhinje? Prepišite trikove sa TikToka

Transformacija kuhinje? Prepišite trikove sa TikToka

Tekst: BURO.

Polako ali sigurno, svi trendovi se sele na TikTok. Ova platforma diktira nove fenomene u dizajnu enterijera, a sada je prebacila fokus na jedan prostor - kuhinju. Ukoliko razmišljate o redizajnu, a ne planirate da potrošite basnaslovnu svotu novca, prepišite ove trikove.

@thishouse5000 my bonnet is inside out #diyhome #vintagehome ♬ original sound - colin

Preuređivanje prostora znači procenu troškova unapred i tu već nastaju prvi problemi. Elena Lohse koja stoji iza @thishouse5000 profila deli put renoviranja svog doma u Torontu iz 1935. godine i dopušta svojim pratiocima da zavire u cene, otkrivajući kako da uskladite skupe sa jeftinim komadima. 

@grillodesigns So it’s Been a journey #diyhomedecor #kitchendecor #apartmenrdecor ♬ House of the Rising Sun - sourwing_anti_cancer

DIY projekti uzimaju zamah, sa razlogom. Zaista možemo biti sami svoji majstori, sačuvati novac a proizvesti željeni efekat. Ako želite da uski i tamni prostor učinite otvorenijim i svetlijim, neka vam se @grillodesigns nađe na radaru. Ona je u svojoj kuhinji zamenila tamnu radnu ploču svetlijim laminatnim mermerom i prešla na otvorene police - pogledajte kako to sada izgleda. 

@mygrandparentschair Budget kitchen makeover still going strong #diyhome #budgetkitchenmakeover #budgetrenovation #diyhomeprojects ♬ original sound - Chynna Bryant || KETO MAMA

Ako ne raspolažete visokim budžetom, ne očajavate - renoviranje kuhinje je itekako izvodljivo. Tamara Smith iza profila @mygrandparentschair pokazuje kako sa zelenom farbom preko starih komoda možete postići efekat novog. I to je tek početak njene čarolije.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor