Pretraga

Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje

Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje

Tekst: BURO.

Foto: Vanja Milićević

Ako vas leto instant ne asocira na slobodu onda negde definitivno grešite. Vreme je za odmor, brzim potezima potpisujemo rešenje o godišnjem, radosno se otiskujemo ka obali, planini, kući na selu... Gde god, samo da se susretnemo sa sopstvenim mislima i dišemo u ritmu koji nam prija. Čak i dok smo leti u gradu vreme se drugačije meri, radimo brže, posvećenije i fokusiranije kako bismo „ukrali“ još malo slobodnog vremena. Pri rešavanju zadataka pomažu nam pametni uređaji koji slažu naše uzburkane misli u tabele i ređaju prioritete redosledom kako treba da se završe. Ukoliko još niste uskočili na tech voz koji će vam višestruko olakšati život, šta čekate? Naravno, tu je super laki laptop za celu kancelariju u malom, očekivano i telefon, ali predlažemo vam da u svoj prvi tim „asistenata“ uključite i pametan sat. Kada govorimo o novom Huawei Watch 3 satu, možda bismo mogli i da kažemo prepametni?

Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 1)
Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 2)

Svaka sledeća smart watch generacija donosi nešto novo, neočekivano i bez izuzetka uspe da nas iznenadi mogućnostima nečeg toliko malog. Da, obožavamo satove kao aksesoar koji može da podigne svaku modnu kombinaciju, ali kad aksesoar rešava logistiku našeg dana, od posla preko vežbanja, do trenutaka opuštanja, moramo malo da zastanemo.

Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 3)
Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 4)

Huawei pametni satovi su nas navikli na činjenicu da su oni riznica informacija zahvaljujući kojima ćemo unaprediti svoju rutinu vežbanja i pratiti svoje zdravlje, sve uz mogućnost javljanja na bitne pozive. Ali sada Huawei Watch 3 stiže sa instaliranom AppGallery prodavnicom i donosi nam priliku da koristimo omiljene aplikacije, kao i da slušamo najdražu plejlistu direktno sa sata.

Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 5)
Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 6)
Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 7)

Prvenstveno, ovaj novitet je inspirisan činjenicom da su Huawei satovi pravi fitnes treneri (poseduju mnoštvo različitih sportskih režima od trčanja, do golfa, a vibrirajućom notifikacijom daće vam znak da vežbate u dobrom ritmu) i da je muzika neophodna za dobar trening. Ali, mi već vidimo sebe kako ovu genijalnu opciju koristimo i u onim prelepim letnjim trenucima dokolice. Zamislite da vam je plejlista ispod jagodice prsta u svakom trenutku, bilo da ste na pikniku na livadi pored vašeg grada, ili na otvorenom moru dok jedrilica seče talase? Muzika je ono što nas pokreće, pojačava naša osećanja i boji naše uspomene. Zato smo aposlutno zaljubljeni u ovaj novitet iz Huawei familije.

Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 8)
Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 9)
Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 10)

Savršen zvuk u svakom momentu će vam pružiti Huawei FreeBuds 4 bežične Bluetooth slušalice (koje smo nedavno i isprobali) koje imaju opciju adaptivnog aktivnog poništavanja šuma (Adaptive Ear Matching (AEM) active noise cancellation). Uz njih ova sezona zvuči stvarno, stvarno dobro! Dovoljno je da sat povežete sa svojim Huawei nalogom i sve numere će se automatski upload-ovati, klik na play i kristalno čist zvuk stiže u slušalice.

Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 11)
Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 12)

Naravno, tehničke novotarije su sjajne i višestruko nam pomažu pri organizaciji, ali u idealnom svetu one izgledaju jednako dobro koliko su i pametne. Što se u slučaju Huawei Watch 3 sata ispostavilo kao istina, poseduje ekran veličine 1,43 inča i odlikuje se kružnom završnom obradom.

Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 13)
Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 14)
Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 15)

Zaobljeni AMOLED ekran donosi vam pregledne opcije kroz koje možete navigirati bilo prevlačenjem po ekranu, bilo putem rotirajuće krunice. Za vizuelno prilagođavanje sata svom stilu možete koristiti i neku od Watch Face pozadina. Možete birati neki od 1.000 dostupnih dizajna, a ukoliko želite možete napraviti i svoju unikatnu pozadinu sata. Da li ćete poželeti da kupite novi sat? Teško! Jer Watch 3 svakog dana može izgledati drugačije.

Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 16)
Ovog leta uživajte u još većoj slobodi uz nove Huawei pametne uređaje (фото 17)

Kako biste na pravi način uklizali u high summer sezonu predlažemo vam da stavite svoje Bluetooth slušalice i pametnom satu zadate zadatak da isprati ovu plejlistu koja objedinjuje pesme koje su korišćene na prikazivanju revija visoke mode. Dva i po sata najkvalitetnijeg programa – hodajte odvažno i bradu gore. Vogue!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor