KULTNI PAR: Andie MacDowell & Paul Qualley

26.03.2024.
RECOMMENDED

Glumica Andie MacDowell i bivši model, a danas farmer Paul Qualley, bili su it couple devedesetih. Par koji se venčao 1986, od 1999. više nije zajedno, ali je u dobrim odnosima i često provodi vreme zajedno, sa decom – ćerkama Rainey Qualley, glumicom i pevačicom (astupa pod imenom Rainsford), sinom Justinom Qualleyjem i ćerkom, glumicom i manekenkom Margaret Qualley.

Andie MacDowell i Paul Qualley upoznali su se kao modeli, na snimanju reklame za Gap. Nakon venčanja 1986. godine živeli su na farmi u Montani, a Andie je u to vreme, paralelno počela da gradi glumaku karijeru. Kada je napunila 40 godina, par se, sa decom, preselio u Južnu Karolinu, na imanje njene sestre.

ANDIE 5

S obzirom na to da je svoju privatnost čuvao daleko od Holivuda, malo toga je poznato o zajedničkom životu Andie i Paula, ali glumica je zato uvek, sa zadovoljstvom, govorila o roditeljstvu.

– Majčinstvo mi je oduvek bilo prioritet. Definitivno sam želela da imam uspešnu karijeru, ali nisam želela da to bude na račun moje porodice. Uspevala sam u tome da imam sve, nije bilo pohlepno želeti i karijeru i decu. Uspevala sam da to uskladim, a Paul je bio čarobnjak koji mi je bio potreban, ljubav koja me ispunjavala zajedno sa decom, dajući mi hrabrost da budem sve što mogu biti, ispričala je glumica u jednom od intervjua.

ANDIE 2

Par koji se razveo 1999. prvo je dobio sina Justina (rođenog 1986. godine), pa ćerku Rainey (1990) i Margaret (1994). Justin, za razliku od sestara i majke, ali poput oca, živi privatnim životom, mada je pratio majku na javnim događajima poput Osmogodišnje Gala večeri Nacionalnog muzeja ženske istorije 2022. godine, na kojoj je MacDowell bila počasna gošća.

Pre dve godine, Andie MacDowell i Paul postali su baka i deka, kada su Justin i njegova partnerka Nicolette dobili devojčicu.

ANDIE 4

Andie i Paul razveli su se nakon 13 godina braka, a o tome je javno govorila njihova ćerka Margaret, otkrivši da je nakon razvoda terala mamau da gleda jedan od svojih omiljneih filmova, The Parent Trap, nadajući se da će je to inspirisati da se pomiri sa tatom. –

– Govorila sam mami koliko volim ‘The Parent Trap’ i da treba da ga pogledamo. To je stvarno pametan film. Ima mnogo dobrih odluka u tom filmu, ispričala je Qualley za Harper’s BAZAAR 2023. i otkrila da je bila šokirana kada se njena mama pojavila u kući sa glumcem iz tog filma, Dennisom Quaidom, sa kojim se Andie viđala nekoliko godina nakon razvoda: „Došla je kući i rekla mi – Margaret znam koliko voliš Zamku za roditelje…, i onda se na vratima pojavio Quad“.

Andie 1

Uprkos novom dečku svoje mame Margaret je u The Late Late Show-u otkrila da je imala normalno odrastanje.

– Išla sam u normalnu školu, imala ‘normalne’ prijatelje i imala prilično normalan život. Onda bi moja mama odlazila i snimala filmove, i ponekad bih išla s njom, a ponekad bih srela, recimo, Gerarda Depardiea.

andi 22

Margaret je zajedno sa mamom Andie igrala u Netflixovoj seriji The Maid.

– Moja deca su najbolji deo mog života. Neprestano učim od njih, oni su moji najveći učitelji. Moj posao, rad je divan, ali moja deca su moj život. Toliko sam ponosna na sve troje moje dece, jedna je od Andinih objava na instagramu.

ANDIE 9

Andie i Paul često provode vreme zajedno na njegovom ranču u Montani, a poslednji put paparaci su ih uslikali zajedno na ćerkinom venčanju: Margaret se prošle godine venčala sa veoma uspešnim producentom Jackom Antonoffom.

Venčanje Margaret i Jacka održano je u avgustu 2023. godine, u New Jerseyu, i okupilo je mnoštvo poznatih gostiju, uključujući Taylor Swift, Lanu Del Rey, Channinga Tatuma, Zoë Kravitz i Caru Delevingne.

Fotografije: Pinterest

Saznaj više:
Povezani članci: