Kad nas uhvati bindž kriza: Šta gledamo ovog leta

    04.07.2024.
    RECOMMENDED

    Ako poslednjih dana oko sebe čujete „Yes, chef!“ i „Winter is Comming“, ne brinite, nisu svi poludeli samo ponovo bindžuju serije „The Bear“ i „House of the Dragon“, koje su prošlog meseca stigle na streaming servise – jedna na Disney+, a druga na MAX.

    Ukoliko ste već završili sa gledanjem dvaju totalno različitih, a potpuno maestralnih serija, ne preostaje vam ništa drugo nego da isplanirate šta sledeće gledate. Ovo leto ne vrvi od mnogo novih naslova, ali tu su nastavci 4 dugo, dugoočekivana ostvarenja, od kojih je jedno i lagana Emily in Paris – idealna za bindž, čak i na (od)moru, kad se uveče vratite sa plaže.

    Šta bindžujemo ovog leta

    Braća i sestre Hargreeves suočavaju se sa krajem sveta… ponovo. Ali ovaj put je to zaista kraj, jer ovo je poslednja, četvrta sezona Netflixove serije. Prošla je završena sa Hargreevesovima u (još jednoj) alternativnoj stvarnosti, nakon pritiska velikog reset dugmeta koje je rekalibriralo vreme i prostor. Ali nova stvarnost je malo drugačija — za početak, čini se da niko od njih nema svoje moći.

    bindz netflix umrella academy

    Kada izgovorimo naglas ili još gore napišemo sinopsis serije Industrija – grupa mladih i ambicioznih investicionih bankara bori se za bogatstvo i moć zvuči tako suvoprno, glupo i već hiljau puta viđeno, a opet – ne dajte se zavarati – Industrija je jedan sočan obrok melodrame i spektakla. Treća sezona donosi velike promene, a jedna od njih je Kit Harington kao izvršni direktor kompanije za zelenu energiju i novu menadžerku koju igra Sarah Goldberg. Ukoliko je još uvek niste pogledali, ovo je obavezan bindž, do nove, treće sezone, koja stiže na MAX 11. avgusta.

    Emily se vraća u Pariz polovinom agusta, taman kad nam se završi Olimpijada. U novoj, četvrtoj sezoni – a prikazivaće se samo prvi deo, drugi je ostavljen za septebar, Emily je daleko od one nespretne Amerikanke iz prve sezone – sada mora da donosi velike i teške odluke kao što je šta da radi sa svojim ljubavnim životom – u poslednjim epizodama njen voljeni Gabriel (Lukac Bravo) saznje da postaje tata, a nju ostavlja dečko Alfie (Lusien Laviscount). Dovoljno drame za dobar zaplet, složićete se. Drugi deo četvrte sezone stiže 12. septembra.

    bindz emily in paris

    Smrtnost u Arconiji, zgradi sa neobičnim stanarima na Upper East Sideu, postaje toliko velika da neko mora da proveri šta se tu zapravo dešava (možda ima azbesta u zgradi?!) Genijalni Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez vraćaju se za još jedan bindž odnosno četvrtu sezonu serije o misterioznim ubistvima. Dosad smo navikli da u svakoj novoj sezoni gostuje neka velika superzvezda – ponovo je tu Meryl Streep, ali joj se pridružuju Melissa McCarthy, Molly Shannon, Eva Longoria, Eugene Levy, Kumail Nanjiani, Richard Kind i Zach Galifianakis. Postoji li još neko u Holivudu ko nije posetio Arconiju?

    Dobrodošli u „Hot Sauron“ eru. Prva sezona Amazonove milijardu dolara vredne serije, koja je zapravo prequel Gospodara prstenova, završila se sa velikim otkrićem – skromni Halbrand (Charlie Vickers) je zapravo mračni gospodar Sauron (zgodni glumac je brzo dobio nadimak „Hot Sauron“ na internetu). Sa tim otkrićem i stvaranjem Mordora, nova sezona sigurno donosi više vatre (bukvalno i figurativno), koja je bila zabavna i lepa u prvoj sezoni, ali nikada nije dostigla slavu koju je imala u filmovima Petera Jacksona.

    bindz lord of the rings

    Fotografije: Promo, Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: