U Laninim cipelama

    14.07.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/Cover_Wide_lana.jpg

    Za Ferdinand knedle su čuli svi koji žive ili gostuju u Beogradu, Tripadvisor ovo gastronomsko jezgro kotira najvišim ocenama i superlativnim komentarima, a danas vam predstavljamo jednu prelepu, snažnu ženu koja stoji iza ovog brenda. Pitali smo je za par beauty saveta, naučili neke bitne stvari o rizicima, preuzimanju inicijative, ostvarivanju ciljeva i dobili par lekcija o negovanju dobrog stila.

    Kako bi opisala sebe u 5 reči?

    Brza, organizovana, uporna, esteta, ranoranilac.

    Šta te je motivisalo da preokreneš svoju karijeru u svojim tridesetim? Kada i kako si prelomila?

    Samo sam se usudila da radim na nečemu što me motiviše i što volim, da smišljam, stvaram, planiram i da uživam u tom cijelom procesu. Samo kreneš a onda te želja vodi, a trud se isplati.

    Da li si se ikada pokajala i da li bi nesto promenila da sada možeš sve ispočetka?

    Mislim da je bio koristan period sazrevanja kroz rad u korporaciji i da djelom zasluge za dobro funkcionisanje danas idu i tome. Tako da ne bih mnogo stvari mjenjala. Bila bih malo manje lakovjerna…

    Koji su bili najveći izazovi/ odricanja? 

    Na početku se svaki dan susrećeš sa novim izazovom, sa ove tačke gledišta su to sve sitnice, ali tada su djelovale kao najvažnije stvari na svijetu. Svakoj sitnici sam pridavala veliki značaj iz ogromne želje da sve bude u najboljem redu.
    Ali stvarno veliki izazov je bio pomiriti činjenicu da sam željela da radim privatni posao i iz razloga da bih imala više slobodnog vremena koje ću da provodim sa djecom sa tim da sam došla u situaciju da ga nemam uopšte. Ali kažu da ni jedan početak nije lagan…

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689542257902732-1.png

    Koja je po tvom mišljenju neophodna osobina/ veština koju neko mora da poseduje da bi napravio zaokret u svojoj karijeri? 

    Hrabrost i organizovanost,  svi volimo da se ušuškamo. Treba izaći iz zone komfora i usuditi se, napraviti plan i slediti ga.

    Koje modne brendove pratiš? Šta definiše tvoj stil? 

    Volim modu, to je moje sredstvo za smirenje. Volim i da otkrivam malo manje poznate modne brendove, a onda pratim njihov razvoj. Jako cijenim i rad naših domaćih modnih brendova, posebno ono što rade Marija Tarlać i Tamara Radivojević. Rekla bih da su odlike mog stila smelost, unikatnost. Volim dobar aksesoar,  dobru štiklu, detalji prave razliku…

     Koje je modno pravilo od kog nikad nisi odstupila, a šta je to što zaista nikad ne bi nosila?

    Moda je igra, mnogo je do toga kako nesto nosiš, dvije iste stvari na različitim osobama mogu izgledati kao modni promašaj ili kao novi trend. A ja volim da se igram tako da ne bih ništa isključila kao nemoguće.

    Koja je tvoja beauty rutina? Koji te je proizvod oduševio u poslednje vreme a bez kog proizvoda ne započinješ dan?

    Advanced serum od Esthederm Paris jako prija mojoj koži. I ne izlazim iz kuće bez Protection U.V.od Biologique Recherche, to bi možda bio proizvod koga bih se najteže odrekla. Već više od 10 godina jednom mjesečno posjetim dr Mirjanu i  CityEstetic i mislim da mi je koža jako zahvalna na tome.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689542304587867-scaled.jpg

    Sezona je odmora, gde planiraš da odmaraš ovog leta?

    U julu i avgustu ne pravimo kompromise, ljeto je rezervisano za Adu Bojanu gdje se potpuno stopimo sa prirodom i uživamo. Tamo se osjećam kao kod kuće.

    Da li si više summer ili winter person?

    Što se mene tiče, zimu bih mogla da gledam samo na slikama.

    Da li si skoro bila na nekoj destinaciji koja te je oduševila? 

    Tarifa. Cijela Andaluzija ali Tarifa posebno prirasla srcu, taj opušteni surf vajb i divljina koja izaziva… Jedva čekam ponovo.

    Šta je tvoja mantra samoosnaživanja koju bi preporučila devojkama koje se plaše da možda izađu iz zone komfora i žive svoj san?

    Neka što češće pričaju o svom snu, planovima, i tome šta žele da postignu. Neka se ne plaše i to ne zadrzavaju samo za sebe. Tako će se osnažiti i napraviti prvi korak a onda sistemski korak po korak do onog što žele da postignu.

    Saznaj više:
    Povezani članci: