Izložba kojoj se radujemo: Juergen Teller u Milanu, pod pokroviteljstvom YSL

    21.02.2024.
    RECOMMENDED

    Izložba I need to live Juergena Tellera ovog februara stigla je u Milano, gde se upravo održava Nedelja mode, a organizuje je modna kuća Saint Laurent. Inicijalno održana u Grand Palais Éphémère u Parizu, čuvena izložba ovog puta održava se u Trenniale Milano, nudeći jedinstvenu retrospektivu radova slavnog fotografa.

    Poznat po nekonvencionalnim i provokativnim portretima, naš omiljeni nemački modni fotograf, Juergen Teller u svojim radovima često ističe sirovost i autentičnost, pružajući nove perspektive shvatanju lepote. Širom sveta postao je prepoznatljiv po karakterističnom stilu, često koristeći neposrednu i neurednu estetiku, a kroz svoje radove istražuje teme tela, identiteta, mode i pop kulture.

    Izložba jednog od najautentičnijeg fotografa današnjice u Milanu će biti otvorena do aprila, a ono što že vas, ako je posetite (a obavezno bi trebalo!) posebno obradovati jeste i to što se na njoj nalazi nekoliko ličnih portreta Juergena Tellera, uz nove serije fotografija, videa i instalacija. Kako bi je što bolje ispromovisali, Juergen Teller i kreatvni direktor kuće YSL, Anthony Vaccarello, udružili su snage i kreirali posebnu capsle kolekciju koja sadrži home decor, odeću i modne dodatke, uključujući komade kao što su tanjiri, vinili i jastuci.

    Za više informacija i detaljniji pregled capsule kolekcije, posetite sajt kuće Saint Laurent.

    Saznaj više:
    Povezani članci: