Ova serija je naš sledeći MUST WATCH

15.10.2023.
RECOMMENDED

Uzbuđeno odbrojavamo dane do nove serije o eliti na Menhetnu – evo šta sve znamo o Feud: Capote vs. The Swans koja izlazi u 2024. godini.

U pitanju je dugo isčekivan nastavak antologijske serije od režisera Rajana Marfija o Trumanu Kapotiju i grupa žena sa kojima se družio iz visokog staleža društva u tadašnjem Njujorku, koje je on nazivao njegovim „labudovima“.

Neverovatan ansambl glumica tumači Kapotijeve prijateljice. Naomi Vots je u ulozi njegove najbliže drugarice Bejb Pejli, tu su i IT devojka Kloi Sevinjej, Dajan Lejn i Demi Mur. U ulozi Kapotija se našao Tom Holander (verovatno ga se sećate iz filmske adaptacije Pride and Prejudice), dok je scenarista serije Džon Robin Bajic dvostruki finalista za Pulicerovu nagradu. Bajic je izjavio da inspiraciju za scenarijo pozajmljuje iz bestseller knjige po imenu Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal and a Swan Song for an Era.

  • GALLERY DEMI MOORE ANN WOODWARD 0201 v4 1
  • GALLERY DIANE LANE SLIM KEITH 0049 v2
  • GALLERY TOM HOLLANDER TRUMAN CAPOTE 0113 v3
/ 3

O čemu će se tačno raditi u seriji? O skandalu i drami, naravno. Nakon izdavanja svoje veoma poznate knjige In Cold Blood, Kapoti se našao u najvišim slojevima društvene elite u Menhetnu 1970-ih. Međutim, kada je napisao sledeći roman Answered Prayers inspirisan burnim i bogatim životima svojih prijateljica iz Menhetna, nisu bile preterano srećne što im je prljav veš (od prevare do ubistva) iznet u javnost.

Kako se priča završava ćemo otkriti kada serija izađe u narednoj godini, a sada jedva čekamo prvi trejler.

Saznaj više:
Povezani članci: