Sve uloge zbog kojih obožavamo Jennifer Coolidge

    09.12.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/jenni_cover.jpg

    Jennifer Cooldige je glumica koju ne možete da ne volite, naročito sada dok pratimo sve napetije epizode serije i pitamo se ko će završiti u moru. Cool nije samo u njenom prezimenu, ono je sazidano u njoj. Ona je jedini lik koji je iz prve sezone prešao i u drugu i to se desilo sa debelim razlogom: serija bez nje jednostavno ne bi bila ista. Sama njena pojava dovoljna je da toliki detaljno opiše neko mikro stanje sa kojim se lako identifikujemo, a da ne pričamo o izrazima lica koji imaju meme potencijal svaki ponaosob. Međutim, važno je da u obožavanju ove glumice ne zaboravimo da njen uspeh nije došao preko noći, a ova uloga nije jedini razlog zbog kog je toliko volimo. Svoj autentični stil glume gradila je godinama, provlačeći se mahom kroz sporedne uloge, ali one koje nikad ne zaboravite i koje sceni dodele titulu ikoničnosti. Ona je oličenje harizme, dobrog humora, samopouzdanja i u svojim šezdesetim sija jače nego ikad. U to ime podsećamo se nekih najznačajnijih uloga!

    Jeanine Stifler – American Pie

    Tinejdžerska komedija, koju smo na sreću ili na žalost svi odgledali, iako su se naši roditelji molili svim bogovima da ovaj film ne dođe do nas. Jedna od uloga koja će sigurno ostati zapamćena je uloga Stifllerove mame, iza koje se krije upravo Jennifer. 

    Paulette Bonafonté – Legally Blonde

    Kao i kod svake komedije, izvor najveće doze smeha uglavnom potiče od neobičnih likova, a u ovom filmu Jennifer tumači Ellinu (Reese Witerspoon) prijateljicu, Polet, koja je veoma simpatična i odmah nas osvojim njenim osmehom i polu-zatvorenim očima.  Ona odlično igra sa Witerspoon u nekoliko scena u kozmetičkom salonu, ogovarajući i pokušavajući da da savet Elle sa svojom prepoznatljivom naivnošću kojom nas u svakoj ulozi zavede. 

    Fiona Montgomery – A Cinderella Story

    Ako ste ikada videli neki gif sa Jennifer Coolidge na mreži, a verovatno jeste jer je u poslednje vreme invazija istih, vrlo je verovatno da je on iz filma Cindarella story iz 2004, u kojoj ona igra zlu maćehu Fionu Montgomery. Svi bismo jako želeli ovu glumicu za maćehu, ali ona je u ovom filmu izvela tako dobru transformaciju i postala savremena verzija negativca iz ove klasične priče. 

    Karen Calhoun – The Watcher

    Ukoliko ste propustili seriju The Watcher , ili vas još uvek nije privukla, evo jedne velike motivacije: u njemu takođe igra Jennifer Coolidge i to agentikinju za nekretnine koja prodaje čuvenu kuću u Bulevaru 657 i predstavlja glavni začin napetim i i misterioznim scenama čineći ih zabavnim i neposrednim. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: