Kako su nas prevaranti toliko osvojili i dobili svoj podcast

  29.04.2022.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/04/scamcover.jpg

  Po principu logičkog zaključivanja: živimo u eri prevaranata. Ili nas je barem Netflix tako ubedio. Njegov lenji način da nas zavede ovakvim naslovima definitivno radi: Bad Vegan ili drugim rečima besmrtni pas i testovi kosmičke izdržljivosti, Anna Sorokin koja je čak postala umetnica i najavila svoju prvu samostalnu izložbu, Tinder Swindler i tako u nedogled. A kako su Anna Delvey i Netflix prevarili sve nas? Potražite odgovor u novom podcastu: Scamfluencers.

  Priče o prevarantima postali su nova definicija zabave. Zanosne su, zarazne, neverovatne i siguran put bežanja iz monotone svakodnevice. Pored pobrojanih serija, filmova i dokumentaraca na listu razonode slobodno možete dopisati i ovoj novi podkast, posebno ukoliko ste spremni da dublje zaronite u priče o obmanama.

  Domaćini su spisateljice Scaachi Koul i Sarah Hagi i povešće vas na uzbudljivo putovanje kroz kulturu današnjice. Scaachi i Sarah se dugo poznaju i oduvek su želele da se late zajedničkog projekta. U ovom će vam odgovoriti na pitanja o poreklu beskrajne želje za moći i uticajem, po svaku cenu i bez razmišljanja o posledicama. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: