Vesti iz popularne kulture koje ste možda propustili planirajući imaginarni odlazak na more

27.07.2020.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/pop_kultura_vestii_cover.jpg

Ljudi se ovih dana dele na dve kategorije: one koji blago ka totalno očajavaju jer je ovo sve od leta što ćemo imati, i odbijaju da učestvuju u bilo kojim aktivnostima kad već ne mogu na more a drugo im ništa i ne treba, i oni drugi koji pokušavaju da zadrže summer vibe u glavi i vazduhu pa zuje svuda, a čak i prave neke (ne tako) dugoročne planove. Šta fali moru u novembru? Super je to.

Obe kategorije su osuđene da propuste po nešto od vesti, pa smo tu da doturimo puškice. Ovo je nekoliko najzanimljivijih vesti iz sveta kulture koje ne bi valjalo propustiti.

„French dispatch“ opet odložen

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/1595858685329974.jpg

Već smo jednom bili ovde, znamo kako izgleda i ne dopada nam se. U aprilu smo jedva čekali da izađe film koji potpisuje Wes Anderson a gde su svoje snage udružili Timothée ChalametSaoirse Ronan, Tilda Swinton, Willem Dafoe, Léa Seydoux, Kate Winslet, Elisabeth Moss, Christoph Waltz, Frances McDormand, Benicio Del Toro, Adrien Brody, dakle le-gen-de. Jedva smo čekali, da bi zbog cele situacije sa pandemijom on bio odložen, a premijera pomerena za 16. oktobar. Sada je „The French Dispatch“ pomeren još jednom, ovaj put na neodređeno budući da je na IMDB-u datum za premijeru pomeren na „unlisted“. Ista situacija je zadesila i film „Mulan“. Pa, ako ništa drugo, do premijere (kad god to bilo) možemo još jednom, pa na repeat, da gledamo fantastičan trejler.

rezervišite mesto na playlisti za novu pesmu billie elish koja izlazi u četvrtak

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/1595858685659752.jpg

Billie nije bila previše rečita niti nam je dala puno informacija i sve je ostalo na „My Future izlazi u četvrtak“ ali to je i osnovno što treba da znamo, zar ne? Nova pesma najavljena je za 30. jul i biće prva numera koju objavljuje od kako je probila sve rekorde Bond temom „No Time To Die“ koja je debitovala u februaru. 

Kako ništa nije rekla o pesmi, nema pomena ni o novom albumu koji je potvrdila u januaru rekavši da će tokom 2020. snimati i raditi na novim pesmama. Bilo bi dobro ne biti previše optimističan budući da je potom i rekla da ipak neće izaći ove godine. Bilo kako bilo, barem jedna pesma sigurno izlazi. Čekamo četvrtak!

keanu reeves konačno i zvanično postao superheroj

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/1595858685497406.jpg

Kada ne sedi sam na klupi, ili ne skuplja pare u dobrotvorne svrhe ćaskajući na Zoomu sa fanovima, ili ne ide na izložbe sa svojom prekul devojkom Alexandrom, ili ne vodi mamu na dodelu Oskara, Keanu radi ono što i svaki glumac radi… sprema se za novu ulogu. Da, znamo zašto je sve važno biti Keanu  a uskoro će od nagađanja da je superčovek, stvarno to i da postane. Matt Kingdt, crtač stripova, i Alessandro Vitti, koji stoji iza Marvelovih „Tajnih Ratnika“, dolaze sa novom pričom u 12 nastavaka o besmrtnom ratniku Berzerkeru, koji je pola čovek pola bog, i sumnjivo mnogo liči na Reevesa koji je radio sa njima na stripu. Nakon što je lutao Zemljom vekovima, Berzerker pronalazi utočište radeći za SAD vladu, boreći se u tamo gde je preopasno ili prenasilno za bilo koga drugog. Heh, klasični Keanu – ako on neće spasiti svet, ko će?

Prvi broj je najavljen za oktobar, ali je Netflix već potpisao ugovor za live-action adaptaciju BRZRKR, gde će superheroja glumiti niko drugi do Keanu. Iskreno, jedva čekamo.

Saznaj više:
Povezani članci: