Lena Dunham režira novu seriju, u kojoj igraju Emily Ratajkowski i Adwoa Aboah

09.03.2024.
RECOMMENDED

Sedam godina je prošlo od poslednjeg prikazivanja serije Girls na malim ekranima (streaming servis HBO), koju je pisala i režirala i u kojoj je igrala Lena Dunham. Tokom tog vremena, Dunham je napisala i režirala dva filma, Sharp Stick i Catherine Called Birdy, sa još jednim filmom inspirisanim Polly Pocketom u pripremi; glumila je u filmu Treasure sa Stephenom Fryjem i izgradila The C Word sa Alissom Bennett, sočan podcast koji spašava žene koje je društvo proglasilo „lujkama“ od zaborava. Sada, Dunham ima novi projekat i vraća se na televiziju romantičnom komedijom – Too Much.

Evo šta znamo o ovoj desetodelnoj seriji.

lena dunham 2

Radnja

Radnja serije koju režira Lena Dunham, prati radoholičarku u njenim tridesetim godinama koja živi u Njujorku, a koja mora da se pomiri sa krajem veze za koju je verovala da će trajati. Duboko uronjena u faze raskida, izoluje sve koje poznaje i pronalazi podsetnike na svoje loše ponašanje na svakom njujorškom bloku, ona shvata da je jedino rešenje da – spakuje stvari i ode u London.

Zaplet

Njeni planovi da vodi život samovanja, bivaju osujećeni kada upozna Feliksa, koji je „manje Hugh Grant u Notting Hillu, a više njegov pijani cimer“. Iako je njihova hemija očigledna, njihova veza stvara više problema nego što ih rešava. A bivša Felixova devojka, Polly, sve je što naša glavna junakinja, Jessica, nije. Kao ekspret za romantične komedije – Lena Dunham, ali i streaming servis Netflix, istražuje pitanje da li je prava ljubav zapravo moguća.

Glumačka ekipa

Lena Dunham okuplja bogatu glumačku ekipu za seriju Too Much, balansirajući između poznatih Njujorčana i engleskih lica. Megan Stalter igra Jessicu, dok Will Sharpe iz serije The White Lotus igra Felixa. Pridružuju im se Emilly Ratajkowski kao Polly, a tu su i Adwoa Aboah, Janicza Bravo, Stephen Fry, Dean Charles-Chapman iz Game of Thrones, Rita Wilson, Richard E. Grant iz Saltburna, Rhea Perlman, Andrew Rannells – Elijah iz serije Girls, Daisy Bevan, Leo Reich i mnogi drugi.

Da li u seriji igra Lena Dunham?

Ovog puta Lena Dunham ne glumi u svom ostvarenju, već svoje napore fokusira isključivo na režiju i produkciju.

Muzika

Lena Dunham zapravo kokreira seriju Too Much sa svojim suprugom, engleskim muzičarem Luisom Felberom, a njegov bend Attawalpa će obezbediti originalnu muziku za seriju. Na mnogo načina, priča odražava njihovu sopstvenu, sa dovoljno razlika u zapletu da izbriše svaki trag.

lena dunham

Datum izlaska

Datum izlaska serije Too Much debitovaće na Netflixu, međutim, zvaničan datum još uvek nije potvrđen. Serija koju pravi Lena Dunham kreće sa snimanjem u Velikoj Britaniji – ove godine.

Fotografije: Instagram

Saznaj više:
Povezani članci: