Rosalía, Billie Eilish i Megan Thee Stallion: Dodajte njihove nove pesme na svoje plejliste

    25.07.2022.
    RECOMMENDED

    Dok iznova preslušavamo najbolje albume 2022. i čekamo nove – brojimo sitno do 29. jula kada stiže novi Beyoncé album „Renaissance“ – na plejliste dodajemo nove pesme drugih muzičarki koje su nam redovno na radaru. Muzike nikad dosta, a tu su i nove Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice koje nam pomažu da sezonu nastavimo u istom ritmu. Kad već moramo da iskoračimo iz jula, neka nam korak bude lak.

    FKA twigs – killer

    Osim što je reč o najvrelijem spotu godine, FKA se ovom pesmom ogolila kao nikada do sad. „Killer“ je o zaljubljenosti i njenim prethodnim vezama u kojima je lagala samu sebe ne bi li uspele. Pesma je njena lična ispovest koja je u isto vreme osnažujuća i razarajuća, a spot prikazuje moć traume koja može postati otrov ili gorivo za umetničko stvaranje. Audio-vizuelno savršenstvo.

    Billie Eilish – TV, The 30th

    Billie Eilish nam je priredila iznenađenje kada je ove nedelje objavila dve numere: „TV“ i „The 30th“. Izjavila je da nisu deo predstojećeg albuma ili nekog većeg projekta, već njena potreba da uhvati trenutak u burnom vremenu i pretoči ga u muziku koju će pokloniti svojim slušaocima. „The 30th“ je prva pesma koju je Billie napisala od izdavanja albuma „Happier Than Ever“, a obe numere je producirao njen brat. 

    Rosalía – Despechá

    Rosalía je još jednom uspela da u hit pretvori pesmu koju još uvek nije zvanično objavila. Do sada ju je izvodila na koncertima, a isečak koji je postavila na društvene mreže je bio dovoljan da postane viralna, iako je još uvek nema niti na jednoj platformi, a pesma čak nema ni ime. To fanove nije sprečilo da nauče ceo tekst, a na nastupu u Madridu Rosalía je uz pomoć publike odabrala naslov „Despecha“.

    Megan Thee Stallion – Pressurelicious

    „Pressurelicious“ je najnovija pesma Megan Thee Stallion, u saradnji sa sa Future-om, i ujedno njegova prva numera nakon objavljivanja devetog studijskog albuma „I Never Liked You“ u aprilu. „Pressurelicious“ je himna samopouzdanju, zato pojačajte zvuk i zavrtite je na repeat.

    tam – pogana

    Tam je ponovo na visini zadatka – pesma, kamera, režija, montaža – „Pogana“ je ceo paket. Iako je „Zađ“ neprikosnovena himna leta, ova numera će joj se sigurno pridružiti na listi.

    Saznaj više:
    Povezani članci: