Serija THE BEEF se nastavlja, a evo šta nas čeka u II SEZONI

02.03.2024.
RECOMMENDED

U sezoni nagrada, pored serija The Bear i Succession, brojna priznanja odnelo je i Netflixovo ostvarenje, The Beef (ukupno 21 nagradu). Iako je delovalo kao mini serija od 10 epizoda, ostvarenje južnokorejskog reditelja, Leeja Sunga Jina, moglo bi da dobije nastavka, piše Deadline.

Radnja prve sezone serije postavljena je oko incidenta u saobraćaju, i potisnutim besom oba aktera, a koji stvara loše odnose između samozaposlenog preduzetnika i bogate holivudske umetnice. Kako serija odmiče, razdor između njih postaje sve komplikovaniji, i dobija sve više učesnika. Prema onome što je do sada poznato, i nastavak serije The Beef mogao bi da ima sličnu premisu, ali ovog puta ne par, već dva para koji se ne podnosi.

Glumačka postava

Deadline je izvestio da su imena četiri glumca koja bi mogla da igraju u seriji The Beef Jake Gillenhall i Anne Hathaway, kolege iz romantične komedije „Love and other Drugs“ (2010), dok drugi par čine Charles Melton, glumac filma May – December, i Cailee Spaeny, poznate po ulozi Priscille Presley, iz istoimenog filma Sophije Coppole.

Postoji li trejler?

S obzirom na to da još uvek ne postoji ni zvanična potvrda o glumačkoj postavi, i trejler ćemo morati još malo da sačekamo.

Datum izlaska

Još uvek je rano govoriti o tome, ali ono što je izvesno jeste to da će se i druga sezona prikazivati na Netflixu.

Fotografije: Instagram

Saznaj više:
Povezani članci: