Evo šta sledeće da gledate ako vam se dopala Netflix serija „One Day“

    22.02.2024.
    RECOMMENDED

    Ukoliko ste fan romantičnih serija, posebno onih u kojima se ljubavne igre prepliću iz epizode u epizodu, sigurni smo da ste se dotakli serije One Day. Ova serija je očarala mnoge svojom jedinstvenom radnjom koja je asocirana popularnim, ali i voljenim istoimenim filmom koji je prvobitno urađen po romanu proslavljenog engleskog pisca Davida Nichollsa, objavljenog 2009. godine.

    Dexter i En (u filmu), dobili su produbljivanje radnje, a romantične scene koje smo zavoleli u filmu sada su i dodatno produbljene u samoj seriji. Komentari na ovo ostvarenje su različiti. Od onih koji tvrde da je serija puka kopija filma, te da je radnja nepotpuna, do onih koji su oduševljeni svakom scenom.

    Ukoliko spadate u one koji vole romantične radnje, posebno one slične filmu i seriji One Day, možda je pravo vreme da se oprobate i u gledanju ovih kultnih ostvarenja. Donosimo nam našu jedinstvenu listu za gledanje.

    7ce0a4ececdb40b8bf84e1d2aa211ebf
    one day

    Look a like „One Day“

    This Is Us (2016 – 2022)

    Ako je jedna od stvari u kojima ste zaista uživali u vezi serije One day da vidite kako se odnos dvoje zaljubljenih menja tokom 20 godina, onda ovo ostvarenje može biti izbor za vas. NBC serija prati živote braće i sestara Kevina, Kejt i Rendala i njihovih roditelja Džeka i Rebeke, tokom nekoliko različitih vremenskih okvira.

    Modern Love (2019 – 2021)

    Ova serija je zasnovana na istoimenoj nedeljnoj kolumni The New York Times-a, a svaka epizoda se fokusira na drugačiju ljubavnu priču koja se odvija u Njujorku. Ako samo ta premisa ne zvuči dovoljno zanimljivo, onda bi vas mogla privući glumačka ekipa A-liste, jer se Dev Patel, Anne Hathaway i Tina Fey pojavljuju u seriji.

    Us (2020)

    Ako vas je serija One Day naterala da istražite ceo katalog serija Davida Nichollsa, zašto onda ne biste odgledali i ovu adaptaciju? Serija istražuje raspad braka. Protagonisti na kraju odlaze na odmor sa svojim sinom na veliko proputovanje po Evropi. Kako njihovo putovanje napreduje, serija nam daje uspomene na vezu para.

    High Fidelity (2020)

    Zasnovana na istoimenom romanu Nicka Hornbya, High Fidelity glumica Zoë Kravitz kao Robyn Brooks, igra vlasnicu prodavnice ploča, koja kroz muziku i popularnu kulturu razmišlja o svojim neuspelim odnosima iz prošlosti.

    Conversations With Friends (2022)

    Inspirisan istoimenim romanom Sally Rooney, serija prati odnos studentkinja koje se upuštaju u vezu sa starijim bračnim parom. Intrigantna, zabavna, ali i prepuna ljubavnih i romantičnih radnji i situacija sa mnogobrojnim zakljucima o ljubavi i ljubavnim odnosima.

    Foto: Instagram; YouTube

    Saznaj više:
    Povezani članci: