Zašto je vest da Keanu ima devojku možda i najbolja vest nedelje?

    06.11.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/keanulove-cover.gif

    Zato što prosto jeste. I zamisliti ga kako više ne jede sendvič sam na klupi nego u paru je ultimativno srcetopljivo. Dobro, istina je da smo sve to zaključili tek nakon što smo složno otplakali u krug, sabrali se i pozdravili sa single statusom omiljenog internet dečka koji kako se ispostavlja već duže vreme verovatno i nije single, samo skroman i tajanstven kakav jeste nije želeo da poruši snove i nadanja miliona. A i ceni svoju privatnost na šta mnogi zaborave čim postanu poznati, ili je se rado odreknu. Bilo kako bilo, stanje je takvo da je, kada se pročula vest da se Reeves na LACMA Art + Film Gala festivalu pojavio sa nepoznatom ženom, internet potpuno poludeo. I logično, jer uprkos godinama koje je proveo samotnjački nekako nismo bili spremni. Reeves se zapravo nije pojavljivao u javnosti ni sa jednom devojkom od poslednje ozbiljne veze sa Jennifer Syme, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 2001. godine. Ako imamo na umu da je njegov single status u javnosti ove godine postao punoletan, onda pojavljivanje sa Alex Grant definitivno nije nešto što treba uzeti olako i potpuno je razumljivo da ovakvu informaciju doživimo kao kolektivni šok.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1573035751203419.jpg

     

    Njihovo pojavljivanje na MOCA dobrotvornom događaju jeste zvanično prvi trenutak kada su se Reeves i Grantova pojavili ruku pod ruku na crvenom tepihu, ali istina je da su viđeni i na Saint Laurent reviji u Malibuu ovog juna, ali i na UNAIDS Galaat Design Miami/Basel u Švajcarskoj još pre tri godine. U prevodu, iako ovo njihovo dejtovanje zvuči kao sasvim sveža vest, niko zapravo nema pojma koliko dugo su zajedno. Em su prijatelji godinama em je Keanu supertajanstven, ali ono što jeste sasvim sigurno je da sada zvanično jesu par. Nas što se tiče, sa suzom u oku, moramo priznati da imaju naš blagoslov, i da smo veoma radosni zbog ove vesti.

     

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1573035750783799.jpg

     

    Izgledaju preslatko i presrećno, a između ostalog i Alex je po svemu sudeći neverovatna osoba. To je onaj težak trenutak kada se mora priznati da sadašnji partner našeg bivšeg partnera nije ni ružnija ni gluplja verzija nas, već iskreno stvarno kul i na mestu osoba. Stoprocentno ovaj slučaj, jer je Alexandra Grant uspešna umetnica koja se bori protiv seksizma u umetnosti, vodi svoj dobrotvorni projekat koji pomaže mladim umetnicima, proputovala je ceo svet, govori nekoliko jezika, i neprestano sarađuje sa drugim umetnicima, piscima, filozofima. Rečju, kompletna osoba dostojna da joj dozvolimo Keanua i deluje da je sve kako treba da bude.

     

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1573035751157078.jpg

     

    U stvari osim jedne stvari. Šta je pobogu sa komentarima da izgleda matoro, i da je ružna? Čemu? Kao prvo, valjda smo barem kategorije lepog i ružnog odavno prevazišli čak i u umetnosti gde se nekada stvarno radilo samo o lepom, a kamoli u svakodnevnom životu, i valjda smo naučili da je to superindividualno a i totalno nebitno. Drugo, matora? Ozbiljno? Mlađa je od Keanua deset godina ali to realno uopšte nije ni važno. Važnije od toga je da cela ova fama oko njegovog izbora partnerke, koji jedni odobravaju, a drugi kritikuju, govori mnogo o celebrity kulturi, i poražavajući je pokazatelj toga kako je žena percipirana. I baš je tužno što očigledno iznenađuje kad vidimo da neka poznata ličnost nije sa 30 godina mlađom devojkom, nego ima partnerku koja je ravnopravna i po karijeri i po godinama. Takođe, bilo nekome iznenađujuće ili ne, nekako se čini da treba podsetiti i na ovo: žene u četrdesetim, i pedesetim, takođe imaju veze, i dejtuju, i zabavljaju se, o da. I sve u svemu, zapitajmo se bar malo. Pored svega što Alexandra Grant jeste, možemo li bar da probamo da je ne svodimo samo na priču o godinama? Hvala.

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: