Dokumentarac „Janet Jackon“ i šta nam je sve otkrio

    02.02.2022.
    RECOMMENDED

    Lista dokumentaraca koji su na izneli na videlo istinu o čuvenim muzičarima i muzičarkama obogaćena je novim naslovom: „Janet Jackson“. Povodom četrdesetogodišnjice pevačinog debi albuma, premijerno je prikazan druga polovina četvorodelnog dokumentarca o njenoj karijeri i životu. Evo šta nam je sve otkrila.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/02/1643800701884462.png

    Janet i Tupac

    Regina King, najbolja prijateljica od Janet, otkrila je da je na snimanju filma „Poetic Justice“ bilo hemije između nje i Tupaca, iako su ona i René tada bili u vezi. Na to je dodala da ne zna da li će Janet ikada to priznati.

    Osuda od strane porodice zbog Rolling Stone naslovnice

    René, drugi suprug poznate pevačice, bio je taj koji ju je gurao ka napuštanju imidža „dobre devojčice“ – spot za pesmu „Again“ bio je njegova ideja, a upravo ta njegova kontrola dovela ih je do razvoda. Ubrzo potom je osvnula provokativna Rolling Stone naslovnica, usled čega je porodica krenula oštro da osuđuje Janet, ali se ona nimalo ne kaje zbog iste, štaviše za nju je to predstavljao čin ultimativne hrabrosti i oslobođenja. Manje je poznato da joj Mariah Carey zavidi na ovoj naslovnici.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/02/164380055667452.pnghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/02/1643800556789333.png

    Super Bowl nastup i afera sa Justin Timberlakom

    Kontroverze vezane za ovaj nastup pratile su Janet dugi niz godina. Zapravo, reč je o jednom od performansa o kom se najviše pričalo od kada Superbowl postoji. Naime, Justin je u jednom momentu strgao korset koji je Janet nosila otkrivajući više od planiranog. Iako je navodno došlo do slučajnog preterivanja, a sam pokret je bio deo koreografije (ako izuzmemo višak sile), mnogi su optužili Justina da je to uradio namenski. Ti komentari vremenom postali su veći od svega drugog što je Janet tokom karijere uradila, iako tvrdi da su ona i Justin i danas prijatelji i da je to što se desilo zaista bila slučajnost.

    Saznaj više:
    Povezani članci: