Pretraga

Dokumentarac o Jennifer Lopez stiže na Netflix, evo šta znamo

Dokumentarac o Jennifer Lopez stiže na Netflix, evo šta znamo

Tekst: BURO.

J. Lo zauzima medijsku pozornicu mesecima unazad, prevashodno zbog pomirenja sa poznatim glumcem, Ben Affleckom, a potom i njihove veridbe. (Da li ste zbog Bennifer ponovo počeli da razmišljate o svojim bivšim?) Sada na njoj stoji sama i najavljuje dokumentarac koji stiže na Netflix u junu. Šta možemo da očekujemo?

Nema sumnje da je ovo bila značajna godina za poznatu pevačicu i glumicu, ali to nema veze samo sa njenim ljubavnim statusom. Glumila je u rom-comu "Udaj se za mene" (na stranu kritike), a sada preuzima glavnu ulogu u priči o sebi.

Dokumentarac nosi naziv "Halftime" što je jasna referenca na kultni nastup nje i Shakire na Super Bowl-u 2020. godine koji na YouTube-u ima rekordnih 231 milion pregleda. J. Lo je usput rasturila koncept "obuci se primereno svojim godinama" i naučila nas važnu lekciju.

Film će nas povesti iza zavese i prikazati odakle potiče hrabrost i odlučnost koji Jennifer čine ikonom današnjice, pa čak i novom Celine Dione. Naslov sugeriše da je reč o drugoj polovini njenog života u kom je prolazila kroz evoluciju kao Latinoamerikanka, majka i umetnica. 

Film će premijerno biti prikazan na Tribeca filmskom festivalu 8. juna pre nego što pređe na Netflix 14. juna. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor