Dokumentarac o Jennifer Lopez stiže na Netflix, evo šta znamo

    18.04.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/04/jlodoccover.jpg

    J. Lo zauzima medijsku pozornicu mesecima unazad, prevashodno zbog pomirenja sa poznatim glumcem, Ben Affleckom, a potom i njihove veridbe. (Da li ste zbog Bennifer ponovo počeli da razmišljate o svojim bivšim?) Sada na njoj stoji sama i najavljuje dokumentarac koji stiže na Netflix u junu. Šta možemo da očekujemo?

    Nema sumnje da je ovo bila značajna godina za poznatu pevačicu i glumicu, ali to nema veze samo sa njenim ljubavnim statusom. Glumila je u rom-comu „Udaj se za mene“ (na stranu kritike), a sada preuzima glavnu ulogu u priči o sebi.

    Dokumentarac nosi naziv „Halftime“ što je jasna referenca na kultni nastup nje i Shakire na Super Bowl-u 2020. godine koji na YouTube-u ima rekordnih 231 milion pregleda. J. Lo je usput rasturila koncept „obuci se primereno svojim godinama“ i naučila nas važnu lekciju.

    Film će nas povesti iza zavese i prikazati odakle potiče hrabrost i odlučnost koji Jennifer čine ikonom današnjice, pa čak i novom Celine Dione. Naslov sugeriše da je reč o drugoj polovini njenog života u kom je prolazila kroz evoluciju kao Latinoamerikanka, majka i umetnica. 

    Film će premijerno biti prikazan na Tribeca filmskom festivalu 8. juna pre nego što pređe na Netflix 14. juna. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: