Keanu Reeves će opet spasiti svet!

    20.12.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/billted_cover.jpg

    Nakon 30 godina pauze gledaćemo ga u novom “Bill & Ted” nastavku. Excellent!

    Sjajne vesti za Keanu Reeves fanove, dakle, za sve. Keanu – najbolji čovek na svetu, čovek kakav svi treba da budemo, i jedan od omiljenih internet momaka i to ne samo 2019. nego i dosta duže, vraća se u ulogu Teda Logana, 29 godina nakon drugog dela “Bill & Ted”, i iscurele su prve fotografije! Iako je film najavljen za avgust, i to drugu polovinu, tačnije 21. avgust, fanovi su prilično nestrpljivi pa su tako, kako to sa Keanuom često i biva, brzo napravljene i čitave Insta stranice poput ove koja deli najsvežije informacije, sveže fotografije i podsećanja na omiljene kadrove iz drugog dela filma.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/1576837612655628-1.png

    “Bill & Ted Face the Music” su napisali originalni autori Chris Matheson i Ed Solomon, i i u ovom delu fokus će biti na Billovim (koga ponovo igra Alex Winter) i Tedovim pokušajima da osiguraju utopijsko, savršeno društvo muzikom koju stvara njihov bend Wyld Stallyns. U prvom i drugom delu, “Neverovatna pustolovina Bila i Teda” (“Bill & Ted’s Excellent Adventure”) i “Bilovo i Tedovo nestvarno putovanje” (“Bill & Ted’s Bogus Journey”) najbolji prijatelji koriste vremeplov, i putuju kroz vreme ne bi li spasili svoj bend koji je sasvim očigledno, od krucijalne važnosti za buduće društvo. A iskreni da budemo, ima li iko bolji za spašavanje i donošenje svetla među obične smrtnike nego Reeves? 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/1576837524475286-1.png

    S obzirom na to da je prošlo gotovo 30 godina od prethodnog dela, treći nastavak očekivano uključuje i neke nove likove, kao što su Bilove i Tedove ćerke, koje igraju Samara Weaving i Brigette Lundy-Paine, a ima i dosta likova o čijem se prisustvu i ulozi u filmu govorka, ali se još uvek ne zna ništa konkretnije. Pratimo!

    Saznaj više:
    Povezani članci: