Naši omiljeni internet momci 2019.

    17.12.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/muskarci19_cover.jpg

    Redovno uhodimo njihove profile. Pronaći im greške i omaške je teže od ozbiljnog dekodiranja. Veza jeste na daljinu, ali to nema nikakve veze, i definitivno ne umanjuje sve ono što osećamo, a možda je i bolje ovako. I da, nekada ih snime u intimnim momentima sa nekim drugim devojkama, ali bože moj, svaka veza ima svoje uspone i padove.

    Za slučaj da već niste pogodili, da, govorimo o Internet Momcima. Tinejdžerskim crushevima koje i dan danas imamo i negujemo, a kojih ove godine i te kako ne manjka. I iako nam je jaaaako teško da se odlučimo, ipak smo rangirali svoje omiljne momke od Timothée Chalameta (naravno) do Adama Drivera (još naravnije) i to po tipovima.

    Nesrećni umetnik

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/15766039823047.jpg

    Ko? Adam Driver

    Zašto? Nestalan, čudan, sa upitnim stepenom lične higijene, nemoguć za “uhvatiti”. Driver je možda igrao ultimativnog fuckboya u seriji “Devojke” ali sve mu je oprošteno. On je nekonvencionalna glavna uloga, nije zgodan kao Brad Pitt, ali to ne znači da je manje privlačan. Rečima sociološkinje Tressie McMillan Cottom “Strejt muškarci ne žele da Adam Driver bude seksi, zato što je seksi zbog onih razloga iz kojih bi i oni to mogli samo da nisu lenji. Zanimljiv je i ima karakter. Lakše je verovati da je jedino merilo seksepila genetski urođena simetrija i savršenost zato što ih to oslobađa odgovornosti.” I da, mnogo se govorka o tome da će biti nominovan za Oskara zbog srceparajuće i krajnje životne drame, “Marriage Story”. Treba li još nešto da dodamo?

    Šta je sledeće? Možda nam je slomio srce u “Marriage Story”, ali ćemo mu dati još prilika, i dozvoliti da nas razvedri u 2020. kao stand-up komičar u mjuziklu “Annette”.

    Novi Leonardo DiCaprio

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/1576604050693286.jpg

    Ko? Timothée Chalamet

    Zašto? “Puno sam radio tako da nisam baš puno obraćao pažnju na svoj izgled” odgovorio je Chalamet novinaru koji ga je nazvao omiljenim Internet Momkom, skromno kao i obično. Sve, ali sve, što on uradi pretvara se u Instagram zlato: od ljubljenja u javnosti sa devojkom (priznajemo, to je zabolelo) do svega što obuče. Teško je zamisliti kako smo uopšte živeli u eri pre Chalamomanije.

    Šta je sledeće? Najavljeno je snimanje drugog dela filma “Zovi me svojim imenom”, ali ćemo se načekati, tako da preporučujemo da počnete da se radujete novom filmu Wes Andersona “The French Dispatch” koji je trenutno u fazi post-produkcije. Uskoro, uskoro.

    Dečko iz komšiluka

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/1576604097944394.jpg

    Ko? Dev Patel

    Zašto? Klasičan dobar dečko. Lako je zamisliti da odgovara na poruke odmah bez igrica toplo-hladno, pamti rođendane i pita “kako ti je mama?”. Možda ste pratili njegov glumački uspon od početaka u filmu “Milioner iz blata” preko filma “Lav” do uloge u Amazonovoj novoj seriji “Modern Love” gde je posebno probudio strasti i zamađijao umove. Samo njegova kosa u epizodi u kojoj se pojavljuje zaslužuje svoju zasebnu fan stranicu. Toliko.

    Šta je sledeće? “Green Knight”. Fantastična priča o srednjovekovnim vitezovima, ser Gawainu i Zelenom vitezu, a u filmu glumi zajedno sa Aliciom Vikander.

    Stidljivi čudak

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/1576604130477465.jpg

    Ko? Keanu Reeves

    Zašto? Ozbiljno? Zbog 67 miliona razloga, eto zašto. Uzgred ovo nije bezveze lupljena brojka, već ona koja izađe kada na Googleu ukucate njegovo ime. Ovo razmatranje valja razdvojiti u tri dela. 1. Posteri iz 90-ih 2. Genijalni memovi na internetu čiji je čitav jedan deo posvećen dokazivanju zašto je Reeves najfiniji čovek u Holivudu. 3. Fotografije sa crvenog tepiha na kojima se drži za ruke sa svojom novom devojkom, umetnicom Alexandrom Grant, što nas je učinilo i srećnim i očajnim istovremeno.

    Šta je sledeće? Matrix! 4. deo! Uskoro!

    Tip koga gotivi i mama

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/1576604184298714.jpg

    Ko? Oscar Issac

    Zašto? Naše obožavanje ovog američkog glumca je počelo sa njegovom ulogom u franšizi “Ratovi zvezda” 2015. godine. U stvari i malo pre, od filma “Ex Machina”. Iskren, direktan, a još i ljubitelj Šekspira, idealan kandidat ne samo za Internet Dečka nego i Internet Muža. Ipak, Isaac je u stvarnom životu svoje “da” rekao režiserki Elviri Lind. Nevezano za to, naš kolektivni crush nastavlja da živi.

    Šta je sledeće? Zaokružite crvenim u kalendarima. Od sutra je film “Ratovi zvezda – Uspon Skajvokera” zvanično u bioskopima!

    Momak koji ima više stila nego svi mi zajedno

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/1576604220055424.jpg

    Ko? Harry Styles

    Zašto? Zato što ne shvata sebe previše ozbiljno, ne boji se svoje ženske strane i zna kako da je prigrli i prihvati. Zato što ima preseksi spotove i piše najbolje čestitke za Dan žena (“Hvala svim predivnim ženama današnjice, jučerašnjice i zauvek”). Harry Styles je za dugu vezu i internet zaljubljenost. I to sa zavidnom kolekcijom Gucci odela.

    Šta je sledeće? Njegov novi album “Fine Line” u potpunosti inspirisan funkom je izašao nedavno i od tada se ne skida sa naših plejlista.

    Tip sa mračnom stranom

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/1576604276211458.jpg

    Ko? Joaquin Phoenix

    Zašto? Možda zvuči čudno, ali ovaj momak nas je oduvao već u filmu “Gladijator”, a posle toga su se plusevi sami ređali. Ima nešto u njegovoj fascinantnoj holivudskoj porodici, tim zelenim očima koje prodiru i veoma misterioznom karakteru koji je prisutan i na ekranu i van njega. O njegovim glumačkim sposobnostima da ne govorimo.

    Šta je sledeće? Ako je verovati glasinama, nastavak “Džokera”.


    Saznaj više:
    Povezani članci: