Pretraga

Razmišljate da se stručno ili kreativno usavršite? Imamo predloge

Razmišljate da se stručno ili kreativno usavršite? Imamo predloge

Tekst: BURO.

Da li ste čekirali neke od stavki sa našeg vodiča ili posetili izložbe koje smo predlagali? Bilo da jeste ili niste, verovatno se pitate šta se sledeće dešava u gradu i kako biste kvalitetno mogli da utrošite vreme. Posle hedonističke ture, vreme je za stručno i kreativno razmrdavanje, a predlažemo gde i kako.

Study Abroad. Fair

8. - 9. oktobar
Hotel Metropol Beograd

Razmišljate da se stručno ili kreativno usavršite? Imamo predloge (фото 1)

Study Abroad. Fair je adresa koju obavezno treba da posetite ukoliko razmišljate o osnovnim ili master studijama u inostranstvu. Imaćete priliku da se na jednom mestu potpuno besplatno informišete o svemu što vas interesuje. Ino Edukacija centar za školovanje u inostranstvu u saradnji sa 30 partnera i univerziteta iz inostranstva četvrtu godinu zaredom organizuje najveći sajam i konferenciju posvećenu studijama i stipendijama u inostranstvu. Ino edukacija će sa proširenim timom savetnika predstavljati 30 univerziteta iz celog sveta, davati proverene i detaljne informacije o privatnim i državnim univerzitetima, stipendijama, cenama, troškovima života, smeštaju i iskustvu studenata na dvodnevnom sajmu i konferenciji koji će se organizovati 8. i 9. oktobra u Beogradu, Hotelu Metropol Palace, od 12 do 18 časova. Registracija je obavezna, stoga vam ostavljamo link prema istoj.

Indie Film Fitness Workshop

19. - 21. novembra
Dom omladine

Razmišljate da se stručno ili kreativno usavršite? Imamo predloge (фото 2)

Dom omladine Beograda u okviru 7. Indie Belgrade – Festivala američkog nezavisnog filma, raspisuje konkurs za prijavu na Indie Film Fitness Workshop. Veoma je teško doći do svog prvog dugometražnog filma. Kako snimati nezavisne filmove, sa ili bez budžeta? Kako doći do svog prvog dugometražnog filma? Kako “prepakovati” scenario i učiniti ga lakšim za realizaciju? Ovo su samo neka od pitanja na koja će ovogodišnji Indie Film Fitness Workshop pokušati da vam odgovori. Radionica će biti realizovana od 19. do 21. novembra 2021. godine. Svi zainteresovani mogu se prijaviti slanjem konkursne dokumentacije, koja treba da sadrži kratku biografiju (ne dužu od jedne strane) i scenario ili tritment ili storilajn, na mejl [email protected] Rok za prijavu je 27.10.2021. Izbor kandidata obaviće se do 11.11.2021. Učešće u radionici je besplatno. Projekte selektuje i radionicu vodi reditelj i scenarista Darko Lungulov.

Kreativno pisanje na internetu

23. oktobar
Molerova 60

Razmišljate da se stručno ili kreativno usavršite? Imamo predloge (фото 3)

Radionica Kreativno pisanje na internetu Jelene Bašević nastala je kao rezultat njenog višegodišnjeg iskustva u pisanju. Zasnovana je na praktičnim savetima i primerima za usavršavanje pisanja i odnosi se na sve faze teksta. Jelena je završila španski jezik, a zatim se usavršavala na masteru iz književnosti u Madridu i drugom masteru u Beogradu. Ako se pitate kako da prezaviđete kreativne blokade, gde da nađete inspiraciju i da li vam je uopšte potrebna, kako da struktuirate tekst i izrazite se jasno i autentično, verujemo da vam Jelena može pomoći. Radionica se održava 23. oktobra u Beogradu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor