Upoznajte TikTok kreatorke koje nas vraćaju u doba preklopnih telefona i Juicy Couture trenerki

    16.01.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/01/tiktoknostalgia_cover.jpg

    Nismo sigurni kada nas je zahvatila groznica kolektivne nostalgije, ali nema sunje većina „boluje“ od ovog gripa. Retro manija ne jenjava – od turizma, preko enterijera, do sadržaja na internetu i nema sumnje da nostalgija prodaje, ali je istina da se u ovom procesu recikliranja fino zabavljamo. U tom duhu, predlažemo da se priključite na kanale TikTok kreatori koje oživljavaju umetke za kosu, čokere i tanke obrve. I to je tek početak.

    Erin Miller

    Erin Miller je nekrunisana kraljica nostalgičnog TikTok sadržaja. Njen profil je prava travel mašina kroz koju putujemo natrag u srednju školu, neslavne fake Ugg čizme i vannastavne aktivnosti koje su uključivale prženje u solarijumu, stavljanje pirsinga u pupak i višečasovne pripreme za grad u outfitima koje nas je danas sramota da pogledamo i na slici: neograničene količine pudera u kamenu, šljokičavi sjaj, ispeglana (da ne kažemo spržena) kosa, tanke obrve, dva prsta, puć i strike a pose. Erin će vam vratiti sve srednjoškolske uspomene, čak i one za koje ste mislili da ste ih zaboravili.

    @overthemoonfaraway FUGGs #2000s #millennials #nostalgia ♬ Unwritten - Natasha Bedingfield


    Kate Steinberg

    Uplaćujemo još jednan krug za nostalgični ringišpil na profilu Kate Steinberg. Providne bretele, majice sa flekama od pudera, čokeri, „it’s complicated“ status veze na Facebook-u… svi elementi slatke i gorke prošlosti su tu. Kate je poznata i po TikTokovima u kojima sinhronizuje pesme iz devedesetih i dvehiljaditih, podseća nas na filmove iz tog perioda i sve to radi sa pravom dozom humora. Osim karijere u digitalnom svetu, ona se pojavila i u HBO seriji „12 Dates of Christmas“ sa svojim verenikom.

    @itskatesteinberg Probably my biggest regret from the 2000s #fyp ♬ Don't Cha - The Pussycat Dolls & Busta Rhymes


    Isabel Galvin

    Isabel Galvin svojim urnebesnim sadržajem otključava sve milenijalske uspomene, a svaki njen video poželećete da prosledite u Dm najboljim drugaricama. Y2K je glavni začin njenog sadržaja kroz koji se provlače najgore a ujedno i najlepše uspomene odrastanja. Malo sramote, malo cringe-a, malo nostalgije – na njenom profilu naći ćete savršeni miks ovih elemenata.


    Saznaj više:
    Povezani članci: