Pretraga

Vadimo ćebe iz ormana i dočekujemo septembar uz novitete na streaming platformama

Vadimo ćebe iz ormana i dočekujemo septembar uz novitete na streaming platformama

Tekst: BURO.

Kiša je tu da nam poruči da je avgust stvarno, ali stvarno gotov. Kao utešna nagrada, na streaming platforme stižu novi naslovi, a ne preostaje nam ništa drugo osim da se ušuškamo i uplovimo u neke druge svetove.

Rings of Power

Prime video

2. septembar

Vadimo ćebe iz ormana i dočekujemo septembar uz novitete na streaming platformama (фото 1)

Smeštena u drugo doba Srednje Zemlje, hiljadama godina pre "Hobita" i "Gospodara prstenova", "The Lord of the Rings: The Rings of Power" će istražiti nastanak prstena i uspon Saurona. Likovi, ali ne i glumci koji se vraćaju su: Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo) i Isildur (Maxim Baldry). Ostatak glumačke postave čine: Peter Mullan, Nazanin Boniadi, Benjamin Walker, Jospeh Malwe, Cynthia Addai-Robinson i drugi. Nema sumnje da je ovo najskuplji Amazonov projekat godine i da je u njega uloženo mnogo - truda i novca, a nadamo se da će i krajnji ishod biti jednako bogat.

Chef's Table: Pizza

7. sezona

Netflix

7. septembar

Vadimo ćebe iz ormana i dočekujemo septembar uz novitete na streaming platformama (фото 2)

Naslov sve govori. Hladni dani su tu i spremni smo da uplovimo u svet pica iz celog sveta, koje pripremaju renomirani kuvari koji u svaku krišku ulažu strast, kreativnost i naporan rad. Naručujemo XL picu i klikćemo play!

The Handmaid's Tale

5. sezona

HBO

14. septembar

Vadimo ćebe iz ormana i dočekujemo septembar uz novitete na streaming platformama (фото 3)

Kraj poslednje sezone je u vazduhu ostavio sudbinu glavnog lika, Elisabeth Moss, a nakon ubistva komandanta Freda Waterforda (Joseph Fiennes), trejler za petu sezonu u fokus stavlja sluškinju koja je postala vođu pobune protiv njene bivše zlostavljačice, Serene Waterford (Yvonne Strahovski). Iako su tokom serije, Gilead imali svoje trenutke savezništva, dve glavne junakinje serije sada će čvrsto stajati na suprotstavljenim stranama. Jedva čekamo nove epizode!

Do Revenge

Netflix

16. septembar

Vadimo ćebe iz ormana i dočekujemo septembar uz novitete na streaming platformama (фото 4)

Film "Do Revenge" najavljuju kao "Mean Girls" za 2022. Reč je o mračnoj tinejdžerskoj komediji, sa Camilom Mendes i Mayom Howk u glavnim ulogama. Nakon što su Drea i Eleanor postale žrtve manipulacije dvojice kolega, video snimak u toplesu jedne je procureo, dok je druga optužena da je nasilno pokušala da poljubi koleginicu. Zajednička nesreća i želja za osvetom udružuju devojke u misiji osvete. Radnja je smeštena u privatnoj školi u Majamiju, a film na Netflix platformu 16. septembra stiže sa režiserskim potpisom Jennifer Kaytin Robinson.

Super/Natural

Disney +

21. septembar

Vadimo ćebe iz ormana i dočekujemo septembar uz novitete na streaming platformama (фото 5)

National Geographic je najavio novu dokumentarnu seriju pod nazivom "Super/Natural" koju je razvio James Cameron, a koja se bavi se tajnim moćima i super-čulima najneobičnijih životinja na svetu. Nismo često u prilici da vidimo ova stvorenja u njihovim prirodnim staništima i zaista percepiramo ono što rade, a sve to glasom Benedicta Cumberbatch, koji će biti narator serije! Ovim su nas definitivno kupili.

Blonde

Netflix

28. septembar

Vadimo ćebe iz ormana i dočekujemo septembar uz novitete na streaming platformama (фото 6)

Videli smo kako izgleda Ana de Armas u novom filmu o Marilyn Monroe, pročitali doslovno sve oprečne komentare od same najave filma, a i sami smo podeljenog stava kada je reč o nadolazećem naslovu, ali bilo kako bilo, on stiže. Brojimo do 28. septembra kako bismo presudili da li je reč o još jednom jeftinom pokušaju komercijalizacije lika i dela Marilyn Monroe ili ozbiljnije štivo.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor