Will Ferrell je sledeći NAJSEKSI muškarac?

15.06.2024.
RECOMMENDED

Will Ferrell se kandidovao za izbore… I to kao Najseksi muškarac na svetu, saznajemo u popularnom američkom magazinu People, koji ovu listu kreira godinama unazad.

Na crvenom tepihu u Njujorku, povodom premijere svog novog i dugoočekivanog filma Despicable Me 4 (Grozni ja 4), Ferrell je pokrenuo svoju kampanju za željenu naslovnicu i titulu. Kako? Neposredno, razgovarajući s novinarom magazina People.

Glumac je rekao da „seje seme“ za ovu čast u ovoj godini i dodao „vi nikad nemate komičare.“ Šaljivo je rekao: „Zato pokrenite vi to interno, važi? Ja kao Najseksi muškarac.“

Ferrell se na događaju pojavio u Adidas trenerci i rekao da je došao kao „seksi zlikovac koji igra fudbal.“

f32c3fbcae5cce4a48c70702eba4085a

Will Ferrell i gde je tu poenta

Glumac je doveo svoju suprugu i sinove, kao i mamu. Pozirao je sa ostalim članovima ekipe, među kojima su Dana Gaier, Chloe Fineman, Madison Polan, Kristen Wiig, Steve Carell, Miranda Cosgrove i Joey King.

Kao što je magazin People kasnije istakao u svom izveštaju sa premijere, jedan komičar je ipak već poneo titulu Najseksi muškarca na svetu: Paul Rudd, 2021. godine.

Takođe, neki od prethodnih laureata su definitivno glumili u komedijama i dokazali da su veoma duhoviti: Patrick Dempsey je bio u Made of Honor i Bridget Jones’s Baby; Chris Evans je bio u What’s Your Number?; Idris Elba je bio u The Office

Ipak, svi razumemo Ferrellovu poentu: Titula se obično daje onima koji su mišićavi i pomalo seksi i „opasni“.

Will Ferrell 2

Foto: Instagram

Saznaj više:
Povezani članci: