„Lepota je uvek bila posao“: Brooke Shields otkriva svoju BEAUTY RUTINU u 58. godini

29.01.2024.
RECOMMENDED

Kako kaže Brooke Shields, „lepota je uvek bila posao“, a to se odnosi na dugogodišnju karijeru koja ju je stavila pod svetlom reflektora. Baš zbog toga se trudila da ne posvećuje previše vremena lepoti van posla, ali gledajući svoje dve ćerke kako su počele da se interesuju za skincare, počela je da se menja situacija, kako je objasnila za Allure.

„Kako starim, počinjem više da uživam u nezi kože i u šminkanju. To je self-care, a ritual je umirujući. Lepo je vratiti se tome u ovoj fazi života.“

ŠMINKA

Opredeljuje se za minimalističku šminku za svoju svakodnevnu rutinu. Fokus joj je na korektoru i stiku koji koristi na usnama, obrazima i očima, a Jones Road The Face Pencil izdvaja kao omiljeni korektor na tržištu. Ipak, maskara je za nju glavni adut.

Pored toga, Lumify kapi za oči su ključni proizvod u njenoj rutini. Kako navodi, oči su joj uvek crvene a šminkeri su je kroz decenije rada naučili da stavi kap u oko i odmah udahne kroz nos kako se kapi ne bi izlili i pokvarili nanetu šminku.

Brooke Shields beauty rutina
Jones Road The Face Pencil korektor u obliku olovke

KOŽA

Legendarna glumica ističe da joj je ključna hidratacija i da su joj jutarnja i večernja rutina ista. Počinje sa True Botanicals Ginger Turmeric balzamom za čišćenje lica koji spere toplom vodom i zatim očisti lice sa peškirom. Pored toga navodi True Botanicals Resurrection Radiance Eye Cream kremu za oči i True Botanicals Chebula Extreme Cream hidratantnu kremu među omiljenim proizvodima.

Kao i svi mi, Brooke Shields se isto bori sa povremenim bubuljicama, posebno zbog čestih putovanja. U tom slučaju koristi ulje čajevca.

Screenshot 2024 01 29 at 17.10.17

Saznaj više:
Povezani članci: