ISPROBALI smo nove CATRICE proizvode za jesen/zimu – evo naših 6 favorita

11.10.2023.
RECOMMENDED

Ne znamo za vas ali mi se najviše radujemo kada dobijemo nove makeup proizvode koje možemo da razdelimo među sobom u redakciji. Nakon toga sledi njihovo testiranje i (naravno) usmena razmena utisaka uz ispijanje kafe. Nedavno smo imali to zadovoljstvo da zaronimo u apdejtovanu Catrice šminku za predstojeću sezonu koju već sada možete pazariti u našim drogerijama.

Njihov slogan i putanja vodilja glasi: It’s not magic. It’s makeup.

Upravo to i jeste misao koja savršeno opisuje ideju i učinak ovih proizvoda. Među našim favoritima našlo se čak 6 proizvoda, tj. linija i za početak možemo samo da kažemo da ukoliko volite sjajnu, negovanu kožu lica koja deluje dubinski hidrirano i zdravo, ovi proizvodi su za vas. Plus, tu su i zabavni žele lakovi sa holografskim šljokicama.

Catrice Buro247

LICE

Počećemo od proizvoda koji nosi naziv Soft Glam Filter. U pitanju je fluid koji dolazi u dve nijanse i u sebi sadrži suptilan sjaj. Rekli bismo da podseća na neke mnogo skuplje proizvode ovog tipa, ali ništa manje dobar i kvalitetan. Možete ga nositi kao prajmer koji će pripremiti kožu, dati minimalnu pokrivnu moć i neodoljiv sjaj, a može se nanositi i samostalno, za šta preporučujemo da ga setujete kamenim puderom. Takođe, odličan je i za pojedina mesta koja želite da istaknete poput jagodičnih kostiju ili ispod očiju u cilju vizuelnog posvetljivanja podočnjaka.

Catrice Soft Glam Filter Buro247
Catrice Soft Glam Filter Swatch Buro247

Proizvod koji se sjajno kombinuje sa pomenutim fluidom je upravo Soft Glam Filter kameni puder i za ultimativni, „skupi“ sjaj na licu koristite ih zajedno. Ima divnu mekanu teksturu i koži daje sitan sedefasti odsjaj. Isto kao i fluid, možete ga koristiti i ciljano, a po našem mišljenju posebno dobro izgleda ispod očiju, na kapcima i unutrašnjim uglovima očiju.

Catrice Buro247 1

USNA

Sada prelazimo na proizvode za usne i među njima smo pronašli dve linije koje obožavamo! Prva linija je Max It Up Lip Booster Extreme i u pitanju su sjajevi za volumen usana. Oni u sebi sadrže sastojke koji čine usne većim (efekat hlađenja iliti peckanja je vrlo podnošljiv, čak i prijatan). Od četiri nijanse koje Catrice ima u ponudi, jednoglasno smo odabrale ovu (030) sa hladnim plavičastim česticama koji kada nanesete na usne, vaše zube čine vizuelno beljim.

Catrice Max It Up Buro247

Druga linija nosi ime Glossin’ Glow Tinted Lip Oil i ona obećava spoj nege i šminke. Ako volite dugotrajan gelasti sjaj na usnama koji nije nimalo lepljiv – ovaj proizvod ćete obožavati. On u sebi sadrži negujuća ulja i neopisivo je prijatan na usnama, dok za sobom ostavlja suptilnu boju i već pomenuti visok sjaj.

Catrice Glossin Glow Buro247

NOKTI

Kao poslednju kategoriju favorita izdvojili bismo proizvode za nokte, posebno Catrice lakove koji su već godinama unazad favoriti među devojkama i ženama. Pored linije neutralnih, takozvanih nude lakova koji sada nose naziv Sheer Beauties (nekadašnjih More Than Nude, idealnih za dobar french manikir) izdvajamo nove Dream in Jelly Sparkle lakove i nijansu lavande – 040. Ona je prozračna i ima divan krupan holografski šimer nepravilnog oblika.

Catrice Dream In Jelly Sparkle Buro247
Catrice Buro247 Nokti

A kao završetak svakog dobrog manikira, neophodno vam je kvalitetno ulje za negu zanoktica. Ovo Catrice Magic Repair ulje je must have!

Catrice Magic Repair Oil Buro247
Saznaj više:
Povezani članci: