BURO. #inspo: novogodišnji beauty trendovi sa crvenog tepiha

  31.12.2019.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/celebtrends-cover.gif

  Brojimo sitno, a ako ste od dnevnih žurki, kupovine poklona i trčkaranja naokolo zaboravili da potražite beauty inspiraciju za Novu godinu (ili, ponavljamo, bilo koju zimsku žurku) tu smo da priskočimo u pumoć. Malo ekstravagantnije, malo neobičnije ali zato sa puno efekta, ove ideje su savršena prilika da se razigrate i odstupite od klasičnijih kombinacija. Provereno rade. Kako znamo? Videli smo – na našim omiljenim poznatima izgledaju savršeno, a ako imate bilo kakvih sumnji, samo skrolujte, odabrali smo vam materijal za party masterklass. Neko rekao #inspo? Neka spremanje bude jednako zabavno kao i sama žurka!

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/1577797296761556.jpg
  @rachelgoodwinmakeup

  Futurizam kao ajlajner

  Dodatni plus ako je metalik. Ako je dobar za Rosie Huntington-Whiteley, ko smo mi da se raspravljamo? Glavna caka – ostatak šminke treba da ostane apsolutno minimalan. Savršena koža koja deluje nenašminkano (hello, hajlajteri i lagane podloge) i usne u prirodnoj boji akcentuju kul dramu na očima. Ne štedite na maskari.


  @patidubroff

  U paru

  Lucy Boynton je apsolutna beauty kraljica 2019. i zajedno sa svojom šminkerkom Jo Baker radovala nas je cele godine sve preko Met gale i festivala u Veneciji. Odmah iza nje je Margot Robbie (u tandemu sa Pati Dubroff). Šta im je zajedničko? Sklonost da uparuju boju senki i ruža. Samo napred, začarale su ceo svet uključujuči i nas, zašto ne bi i vas? Ne pokušavajte sa ozbiljno tamnim nijansama.


  @jennychohair

  Pastelne bojice

  Ili, bolje rečeno, šok za kraj dekade. Svetloplava, bebiroze i nijansa lavande nisu više rezervisane za u osnovnu i srednju školu i po neki festival, već su unapređene na legitiman crveni tepih. I to ne bilo koji, nego onaj u Metropolitenu. Nagrada ponovo odlazi u ruke Lucy pa je slobodno smatrajte odgovornom za veliki izbor sprejeva za bojenje kose koji se ispiraju, a koje danas možete praktično kupiti svuda. Ne zaboravite svetlucave aksesoare u sličnoj nijansi!


  @lacyredway

  Veži me

  Ako se neko razume u aksesoar za kosu, onda je to Tessa Thompson, a mega rep sa plišanim mašnicama nam je njeno omiljeno izdanje do sad. Ove trake su druga strana novčića scrunchie gumica, ona manje tinejdžerska, a više pijem-čaj-u-pet. Ovo je pri tom najbolji beauty izbor ako volite da nosite odela (šljokice! pliš!), pogotovo na golu kožu i daje savršen kontrast muškim komadima.


  @patidubroff

  Buntovnik bez razloga

  Da, crven, ciklama ili bordo ruž su klasika ali kada ih stavite bez olovke ispod dobijaju potpuno nov efekat. Možete se poigrati i neočekivanim nijansama poput narandžaste, važno je samo da preskočite olovku sa usne na ivicama i da ruž nanosite četkicom (intenzivnije) ili prstom (neobaveznije). Idealno za ponoćne poljupce.


  Saznaj više:
  Povezani članci: