Krećemo u zajedničku misiju ka boljem životu, pratite BURO. Health

  18.01.2021.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/01/buro_health_cover.jpg

  Jeste, i ptice na grani već znaju: prethodna godina je bila teška. Rolekoster nas je ubrzano vozio od proleća i totalnog straha za goli život i panike, preko letnjeg maštanja o morskim talasima, sve do kraja godine koji je nekima kao preuranjeni poklon za Novu godinu i zaista na kraju doneo virus korone. Ništa drugo do nežnih reči nismo mogli da podnesemo, šta god da je, neka je, valjda će biti dobro. Tešili smo se time da sve to ne može dugo da traje i “ovo sigurno ima svoj kraj”. Istina i ima, ali se ispostavilo da pandemija nije malo duži film, nego cela serija i to, bojimo se, sa više sezona. Nastaviti da se krijemo u rupi dok je pauzirano baš sve u našim životima jednostavno nije opcija. Vreme je da u svoje ruke preuzmemo sve ono na šta možemo da utičemo, utešno je znati da tako nešto uopšte i postoji u ovoj eri otkazanih planova.

  Naše zdravlje, stanje tela i duha jeste ono na šta čak i mikro promenama u životu možemo da utičemo. Prepuštanje užicima bez griže savesti jeste zanimljiv koncept, ali znate već “ako sunce sija zauvek, onda ste zapravo u pustinji”. Uverili smo se da večni raspust i nije tako dobra opcija kao što se to u teoriji činilo. Potrebni su nam izazovi, teme koje će brusiti naše misli, obaveze, posao, pravila i smisao. Znamo i nama je čudno, ali struktura, rutine i rituali jesu ono što nas drži. Zato ćemo zajedno sa vama u toku ove zime posebnu pažnju posvetiti uvođenju boljih navika.

  Pokušaćemo da se fokusiramo na manje ali temeljne promene. Način života umesto dijeta. Mentalna higijena kao must. Fizička aktivnost koja nam prija, umesto histeričnog sprinta tik pre nego što ćemo krenuti na plažu. Sada je idealno vreme da svi zajedno zastanemo, pogledamo duboko u sebe i pokušamo da budemo bolji, za mrvu bar. Lični rast bi trebalo da bude u ritmu koji svakom ponaosob odgovara, a mi ćemo biti tu da navijamo za vas, ali i da na ličnom primeru pružimo inspiraciju i motivaciju. Pratite BURO. Health i uživajte u sadržaju koji će vas (na svaki način) prodrmati.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/01/1611054749560454.png

  Saznaj više:
  Povezani članci: